Wij organiseren al je import makkelijk en snel.

Ons digitale platform maakt het gemakkelijk om 24/7 jouw logistiek te organiseren. Na de boeking geven we end-to-end zichtbaarheid van herkomst tot bestemming, communiceren we via een ticketsysteem, dus geen lange e-mailketen, we geven een gemakkelijke takenlijst over wat je moet doen om jouw zending in beweging te houden. Wij doen de rest!

Icon
Blijf Flexibel

Wij zorgen dat je makkelijk kan inspelen op de steeds veranderende vraag in je markt. Transporteer van één klein doosje tot een schip vol containers. Hoe en hoeveel, dat bepaal jij!

Icon
Krijg Overzicht

Geen talloze spreadsheets en eindeloze mailketens. Bij ons krijg je in één overzichtelijk dashboard controle over je supplychain. Volg je zending via de track and trace.

Icon
Bespaar waar het kan

Tijd is geld. Optimaliseer je logistiek op elk moment van de dag, kies jouw beste optie. Bespaar op kosten, tijd en krijg het inzicht dat nodig is door onze data.

Platform showcase

Vereenvoudig importeren

Bespaar tijd, minimaliseer fouten en optimaliseer jouw logistieke processen vandaag nog.

Importeer makkelijker via zeevracht, moeiteloos met ons platform. Bespaar tijd en minimaliseer fouten. Ontdek vandaag nog hoe onze gebruiksvriendelijke oplossingen jouw logistieke processen optimaliseren. Vraag nu een offerte aan en ervaar de voordelen van efficiënt transportbeheer.

container

Bereken Gratis en Vrijblijvend jouw transport prijs.

Vul je laadadres en afleveradres in en klik op start! En start direct met het berekenen van jouw prijs.

office-working
750+

Klanten die vertrouwen op onze Software en Expertise

93%

Van onze klanten Bespaard Tijd en Geld gemiddeld op hun transporten

4 uur

Besteden klanten gemiddeld Minder aan hun transport met Explect


Wat komt er allemaal kijken bij het importeren van goederen.


1. Wat is importeren?

Importeren is het proces waarbij goederen of diensten vanuit een ander land een land binnenkomen. Dit kan voor persoonlijk gebruik of voor zakelijke doeleinden. Dit kan om verschillende redenen worden gedaan, bijvoorbeeld om goederen te kopen die niet beschikbaar zijn in het land of om te profiteren van lagere prijzen in een ander land.


2. Waarom zou iemand goederen of diensten willen importeren?

Er zijn veel redenen waarom iemand goederen of diensten zou willen importeren. Ze kunnen misschien niet vinden wat ze zoeken in hun eigen land, of ze zijn op zoek naar een betere prijs.


3. Wat zijn de voordelen van importeren?

Importeren kan een geweldige manier zijn om toegang te krijgen tot goederen of diensten die u anders niet zou kunnen vinden. Het kan ook een manier zijn om geld te besparen op uw aankopen.


4. Wat zijn de risico's van importeren?

Importeren brengt risico's met zich mee, aangezien er altijd kans is op vertragingen of problemen met de douane. Er is ook het risico dat de goederen die u importeert niet aan uw verwachtingen voldoen.


5. Hoe kan ik goederen in mijn land importeren?

Er zijn een aantal manieren om goederen in een land te importeren, bijvoorbeeld over zee, door de lucht of over land. De meest gebruikelijke methode is over zee, die goed is voor ongeveer 90% van alle invoer.


6. Hoe importeren bedrijven?

Het proces van het importeren van goederen of diensten kan variëren, afhankelijk van het type bedrijf, maar er zijn enkele algemene stappen die alle bedrijven moeten nemen. Deze stappen omvatten het vinden van een leverancier, het aanvragen van een offerte, het plaatsen van een bestelling en het regelen van de verzending. Vaak maken bedrijven gebruik van een expediteur zoals Explect.

1519906832549
Image Description
De samenwerking met Explect is erg fijn en verloopt eigenlijk altijd vlot.
1519906832549
Raymond Tel - Owner - Sense Trading

5+

Wij delen graag de verhalen van onze klanten!

Lees al onze klantverhalen

Ervaar nu zelf alle voordelen van Explect Online.

Explect Online maakt het gemakkelijk om 24/7 jouw transporten te boeken en af te handelen. Na de boeking geven we end-to-end zichtbaarheid van oorsprong tot bestemming,.

Boek een demo Vraag een prijs aan
matthijs en rick