Academie

Door gebruik te maken van deze hulpbronnen kun je leren over importeren of exporteren of over Explect Online. We maken video’s, delen informatie en maken blogs. Ready to Get Started?

welkom bij Explect Online
Explect online

Welkom bij Explect Online

Maak kennis met jouw nieuwe online logistieke systeem. Welkom op Explect Online jouw online platform vanuit Explect waar je makkelijk en snel al je logistieke zendingen kan boeken. <br /> We kunnen niet wachten om je te helpen bij het plannen, organiseren en volgen van al je logistieke zendingen van jouw team op één plek.

Lees meer
4 Oktober 2022

Laatste items

Afbeelding
Transport

Wat is een Supply Chain? En wat is het belang ervan?

enieuwd hoe producten van grondstof tot eindproduct bij jou terechtkomen? Duik in het netwerk van organisaties, mensen en processen die dit mogelijk maken. Van leveranciers tot retailers, leer over alle schakels die de toeleveringsketen vormen en hoe ze samenwerken om jouw producten te leveren. Lees verder om meer te ontdekken over de intrigerende wereld van de supply chain en de cruciale rol die elk onderdeel speelt!

Lees meer
Afbeelding
Explect online

To-Do's als Tool voor Optimale Samenwerking binnen de Supply Chain

Efficiëntie binnen de supply chain is cruciaal voor het succes van elk bedrijf. Een van de meest onderschatte, maar effectieve tools om dit te bereiken is het gebruik van to-do lijsten voor betere samenwerking tussen teams. Deze eenvoudige tool kan een significante impact hebben op de optimalisatie van processen en communicatie binnen de supply chain. Hieronder verkennen we hoe je to-do's effectief kunt inzetten om de samenwerking en coördinatie te verbeteren.

Lees meer
Afbeelding
Explect online

Wix naar Excel naar Explect Online

Beheer je een uitgebreide productenlijst in je Wix-webshop? Zoek niet verder. Het overzetten van productgegevens van Wix naar Explect Online was nog nooit zo gestroomlijnd. Volg de eenvoudige stappen om je Wix-data te downloaden, converteer deze naar een Excel-bestand en binnen enkele klikken zijn je productgegevens geoptimaliseerd en actief op Explect Online. Vergeet die tijdrovende handmatige invoerprocessen. Met onze integratie voelt het alsof je de kunst van e-commerce SEO beheerst, allemaal dankzij efficiënte spreadsheets!

Lees meer
Afbeelding
Explect online

Shopify naar Excel naar Explect Online

Producten Exporteren en Uploaden via Explect Online:<br /> Gebruikers kunnen hun producten uit Shopify exporteren naar een CSV-bestand en deze vervolgens eenvoudig uploaden naar Explect Online via een specifieke Excel-template. Dit maakt een naadloze overgang en integratie tussen de twee platforms mogelijk, waardoor gebruikers hun productinformatie effectief kunnen beheren en synchroniseren.

Lees meer
Afbeelding
Explect online

Woocommerce naar Excel naar Explect Online

WooCommerce-webshops die behoefte hebben aan het overzetten of bijwerken van hun huidige productassortiment, vinden de oplossing met de Product Importeur/Exporteur voor WooCommerce. Op deze manier kun je makkelijk en snel al je producten exporten en vervolgens importeren naar Explect Online

Lees meer
Afbeelding
Explect online

Producten uploaden vanuit Excel

In de wereld van logistiek en e-commerce draait alles om efficiëntie. Dat begrijpen wij bij Explect als geen ander. Om deze reden introduceren wij een geheel nieuwe feature waarmee je in een handomdraai je productgegevens via Excel naar Explect Online kunt uploaden!

Lees meer

Verlaat je nu al de website?

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder, stel je vraag hieronder