Explect jouw expert voor douane in

Wij regelen het makkelijk en snel!

Prijs aanvraag Neem contact op

Welke service bieden we:

Invoer

Bij invoer hebben we het vaak over inklaren. Explect helpt dan bij Het adviseren over btw, analyseren van risico’s op jouw zending via onze taken zorgen we dat een dossier compleet wordt, we ondersteunen bij fysieke controle en de aangifte van de goederen bij de douane zelf.

Uitvoer

Wanneer je goederen vanuit de Europese Unie naar een derde land vervoert zijn er ook documenten nodig. Explect helpt hierbij van het begin tot het eind. Voor dit proces geldt hetzelfde als bij de invoer. Explect deelt zijn kennis en ervaring met jou om tot de beste oplossing te komen.

Randzaken

Explect helpt je ook met alle randzaken zoals een goederencode bepalen, ISF Filling (10 + 2): Ga je exporteren naar Amerika of China dan is een ISF filling een vereiste. Oorsprongsdocumenten zowel voor invoer als uitvoer. Het aanvragen van een Artikel 23, we helpen bij je EORI aanvraag het aanvragen van een BTI, en zelf bij het zorgen van eenfiscaal vertegenwoordiger. Weet je het niet zeker of je kunnen helpen? Vraag het gewoon!

Waar we het allemaal voor doen?

We helpen je met het oplossen van je logistieke problemen. We bouwen mee aan je bedrijf, hoe?. Doordat je ons als een teamlid mag beschouwen. Hoe andere de service ervaren?

1614510222382
Image Description
Samen met Explect maken we het mogelijk om overal in de wereld te leveren.
1614510222382
Jan van Hövell - Founder - Klabu

5+

Wij delen graag de verhalen van onze klanten!

Lees al onze klantverhalen

Hoe we werken

Toegewijde klantenservice, ondersteund door geavanceerde software

Explect Online, jouw gateway naar de wereld van internationaal transport. Je krijgt toegang tot alle mogelijkheden van ons innovatieve online platform. Zodat jij zelf, in een paar minuten, je eigen transport regelt.

Wil je dat wij het hele transport uit handen nemen? Dat doen we graag.

Mockup laptop met achtergrond