Jouw oplossing voor zeevracht

Ontdek de kracht van zeevracht bij Explect. Met betrouwbare en kostenefficiënte diensten verbinden we jouw vracht wereldwijd. Profiteer van ons wereldwijde netwerk, ervaren experts en geavanceerde tracking. Verzeker jezelf van veilig, op tijd en perfect transport. Kies Explect als jouw partner voor zeevracht.

Gratis offerte aanvragen

Bereken Gratis en Vrijblijvend jouw transport prijs.

Vul je laadadres en afleveradres in en klik op start! En start direct met het berekenen van jouw prijs.

office-working

Betrouwbare zeevrachtverbindingen over de hele wereld

Optimaliseer jouw zeevracht met onze deskundige oplossingen

Bij Explect begrijpen we de waarde van een naadloze zeevracht logistiek. Met ons uitgebreide wereldwijde netwerk en diepgaande expertise bieden wij betrouwbare zeevracht oplossingen die voldoen aan jouw internationale transportbehoeften. Of het nu gaat om import of export, wij zorgen voor een efficiënte en veilige overtocht van jouw vracht. Vertrouw op Explect voor wereldwijde connecties en probleemloos transport.

container
Kies voor Efficiëntie, Betrouwbaarheid en Wereldwijde Bereikbaarheid

Voordelen van Zeevracht met Ons

Icon

Kostenefficiëntie:

Profiteer van onze competitieve tarieven en kostenefficiëntie bij het verzenden van goederen via zeevracht.

Icon

Betrouwbare partnerschappen:

We werken samen met gerenommeerde rederijen en logistieke partners om ervoor te zorgen dat je goederen veilig en op tijd worden geleverd.

Icon

Wereldwijde bereikbaarheid:

Met ons uitgebreide netwerk bieden we wereldwijde dekking en zorgen we ervoor dat je goederen naar vrijwel elke bestemming ter wereld kunnen worden vervoerd.

Icon

Deskundige vrachtbegeleiding:

Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het zeevrachtproces, van documentatie tot douaneafhandeling, om een soepele en probleemloze verzending te garanderen.

Icon

Traceerbaarheid en transparantie:

Blijf op de hoogte van de status van je zending met behulp van ons geavanceerde traceerbaarheidssysteem, dat real-time updates biedt en volledige transparantie in het verzendproces waarborgt.

Icon

Uitstekende klantenservice:

Ons toegewijde team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden, ondersteuning te bieden en je een uitstekende klantenservice te bieden gedurende het hele verzendproces.

Onze diensten

Welke service bieden we

LCL

DEELLADING (LCL):Bij een deellading via zeevracht deel je de zeecontainer met andere importeurs-exporteurs. Deellading is interessant wanneer het volume van de zending nog te laag is voor een gehele container. De tarieven voor deellading worden berekend over het CBM (m3) en het gewicht. Explect helpt je bereken wat het kantelpunt is naar een FCL-zending.

FCL

COMPLETE CONTAINER (FCL): Bij FCL is de gehele container voor jou om te vullen. Er zullen geen andere importeurs of exporteurs gebruik maken van jouw container. De container die het meest gebruikt worden zijn: 20ft container (33m3 laadvolume), 40ft container (66m3 laadvolume) en een 40ft HC container (76m3 laadvolume). Naast de gebruikelijke containers bieden wij ook de optie voor special equipement (flatracks, open toppers, platform, etc.).

RORO

ROLL-ON, ROLL-OFF (RORO): Passen jouw goederen niet in een container dan kun je gebruik maken van onze ro/ro dienst. Bij ro/ro worden de goederen op het schip geladen zonder dat er een container bij te pas komt. Goederen die vaak op basis van ro/ro verscheept worden zijn: auto’s, aanhangwagens, tractoren, campers of elk ander type zware machines of apparatuur op wielen.

Douane

Douane afhandeling: Ga jij goederen importeren vanuit een non-EU land of juist goederen exporteren naar een non-EU land? Dan dienen de goederen bij de douane aangemeld te worden. Bij import noemt men dit ‘invoeren’ (inklaren) en bij export noemt men dit ‘uitvoeren’ (uitklaren). Bij import zit de douane inklaring standaard inbegrepen.

Handeling

Haven afhandeling: Container Service Charges (CSC of THC) zijn de handelingen die gedaan moeten worden bij de zeevracht voor FCL. Bij LCL komen er warehouse handelingen bij. Explect organiseert beide.

Last Mile

TRUCKING): Of het nu gaat om de container trucking voor je FCL zending, het leveren per vrachtwagen voor je LCL zending of het overladen van je goederen via transloading. Explect zorgt dat je lastmile levering juist gebeurt.

Ontdek hoe onze zeevrachtdiensten jouw bedrijf kunnen helpen groeien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Image Description