Blog & Nieuws

happy-chinese-new-year-2023-year-rabbit-handmade-rabbit-min

Jaar van het konijn (CNY)

Welke gevolgen heeft het Chinese nieuwjaar op jouw import vanuit China? Wat is de beste manier om je hierop voor te bereiden? Omdat je weet dat de sluiting van het Chinees Nieuwjaar eraan komt, kun je nu al handelen om de kans op ongeplande vertragingen te verkleinen en je bedrijf soepel te laten draaien rondom die feestdagen.
We geven je een paar suggesties om je vooruit te helpen.

Lees meer
10 November 2022

Laatste nieuws

parcel-paper-cartons-with-shopping-cart-logo-trolley-laptop-keyboard

Vind jouw supplier

Je hebt jouw niche in de markt gevonden, dan volgt nu als ondernemer de vraag, hoe vind ik de juiste supplier? Om het jou iets gemakkelijker te maken hebben wij onze tips voor jou op een rijtje gezet, lees onze tips allemaal hier:

Lees meer
hands-showing-thumbs-up-down-white-background-social-concept-contrary-opinions-difference-views

Samen werken met Chinese leveranciers

We weten allemaal dat China één van de grootste productielanden wereldwijd is, en dat China daardoor voor veel ondernemers de keuze is om producten in te kopen/ te laten produceren. Daarom geven we jou een overzicht over de do’s and don’ts tijdens het zakendoen met jouw China producenten.

Lees meer
close-up-hands-tailor-fashion-designer-touch-stretch-feel-texture-linen-fabric-with-laptop-table-checking-new-material-new-collection-clothes-atelier

Samples bestellen

Je hebt de zoektocht naar een nieuw product voltooid, het product onderzoek is afgerond, je hebt verschillende leveranciers die jouw product(en) kunnen leveren gevonden. Dan komt er nu een stap die je beter niet kan overslaan: Samples bestellen. We leggen je uit waarom dit een belangrijke stap is in het proces van ondernemen.

Lees meer
tax-time-concept-tax-time-postit-alarm-clock-individual-income-tax-return-form-online

Btw-nummer opvragen

Als Nederlandse ondernemer heb je een btw-nummer nodig, want zonder deze kun je geen btw aangeven of nog belangrijker natuurlijk, terugvragen. Maar hoe weet je wat je btw-nummer is, hoe zit een btw-nummer er uit, en hoe moet je een btw-nummer gebruiken?

Lees meer
black-friday-tag-with-copy-space

Black Friday

De inbox van je e-mail zal ongetwijfeld al vol lopen met toffe deals: nog een paar weken en het is weer Black Friday. De vanuit amerika overgewaaide hype groeit met het jaar groter in Nederland en omliggende Europese landen. Maar, hoe zorg je dat jouw bedrijf klaar is voor deze collectieve marketingstunt.

Lees meer