Explect Jouw expert voor wegtransport in

Wij regelen het makkelijk en snel!

Prijs aanvraag

Bereken Gratis en Vrijblijvend jouw transport prijs.

Vul je laadadres en afleveradres in en klik op start! En start direct met het berekenen van jouw prijs.

office-working

Welke service bieden we:

Express

Moet het ergens zo snel mogelijk staan? Geen probleem Explect zorgt dat jouw goederen op de juiste plek komen. Door heel Europa hebben we een netwerk van koeriers diensten. Ook kan het gewoon met een pakket service als het tijdslimiet nog flexibel is.

LTL (groupage)

Explect is specialist in LTL transport (deellading). Door slim gebruik te maken van data en technologie verbinden we jouw vracht aan de meest geschikte vervoerder. Wij vullen geen eigen wagens maar weten de experts voor jouw product. Wist je dat 50% van de vrachtwagens leeg of halfleeg rijdt over de Nederlandse en Europese wegen? Wij weten waar er ruimte is!

FTL

Met FTL (Full Truck Load) wordt transport bedoeld waarbij de vrachtwagen volledig geboekt is door één verzender of ontvanger. De vrachtwagen is dan compleet beladen. In het Nederlands wordt dit ook wel een complete lading genoemd. Wij berekenen of FTL of LTL het beste voor jou is!

Container trucking

Bij container trucking komt vaak nog heel wat kijken. Zowel bij import als export, documenten moeten op orde zijn voor de terminal en de douane. Soms moet er nog gasgemeten worden of gewogen. Of het kan zijn dat de container op de grond gezet moet worden. Wij organiseren dit allemaal voor jou.

Project lading

Als je het hebt over projectlading bij wegtransport is het vaak zwaar en groot. Explect heeft de ervaring en kennis in huis om dit van het begin tot het eind te organiseren. Samen met onze partners brengen wij elk transport tot een succes.

Leveren met meer

Het kan zijn dat je geen vorkheftruck beschikbaar hebt, dan komen wij gewoon met klep of kooiaap en maken we het transport als nog mogelijk. Ook als er bij een warehouse geleverd moet worden of een fulfilment bedrijf zoals Amazon, Bol of dergelijk is dit voor ons geen probleem.

1611757023462
Image Description
Veel partijen wilden ons niet helpen toen we net waren gestart met Seepje, want we begonnen pas en waren klein. Maar Explect wel, nu liggen we in verschillende supermarktketens en meer.
1611757023462
Melvin Loggies - Co-founder - Seepje

5+

Wij delen graag de verhalen van onze klanten!

Lees al onze klantverhalen

Hoe we werken

Toegewijde klantenservice, ondersteund door geavanceerde software

Explect Online, jouw gateway naar de wereld van internationaal transport. Je krijgt toegang tot alle mogelijkheden van ons innovatieve online platform. Zodat jij zelf, in een paar minuten, je eigen transport regelt.

Wil je dat wij het hele transport uit handen nemen? Dat doen we graag.

Mockup laptop met achtergrond