Visie en missie

Wij maken de traditionele en complexe wereld van transport en logistiek, toegankelijk voor elk bedrijf. Zodat voor elk bedrijf The Sky The Limit is.

Visie & Missie

Visie: De traditionele en complexe wereld van transport en logistiek, toegankelijk maken voor iedereen. Zodat voor elk bedrijf wereldwijd handelen mogelijk word. Als klant ben je in controle. Daarnaast zorgen we voor integraties met andere systemen.

Missie: “De gateway naar de wereld van internationaal transport”. Wij bieden onze klanten toegang tot alle mogelijkheden van ons innovatieve online platform. Zodat de klant zelf, in een paar minuten, zijn eigen transport regelt. Wil de klant liever dat Explect de dienst voor hem regelt, dan doen we dat graag. Explect is de online logistieke dienstverlener voor zowel het MKB als daarboven. Wij geloven in een online logistieke wereld waarin importeurs en exporteurs op een transparante manier hun logistiek kunnen organiseren. Dit doen wij met een topservice, energieke Explecters, een online platform en een flinke lading optimisme.

Waar we trots op zijn als bedrijf:

Gateway naar de wereld van internationaal transport

Wij geloven namelijk in een nieuwe online logistieke wereld waarin je import en export wel op een transparante manier kunt regelen. Of dat nu een doosje is, of een schip vol containers. Wij zijn graag je gids en gateway naar de wereld van internationaal transport, zodat The Sky The Limit is. En je de grenzeloze groeimogelijkheden voor je bedrijf kunt ontdekken. Met ons innovatieve Do It Yourself platform Explect Online & topservice van onze experts, maken we import en export voor iedereen makkelijk. En denken we in de breedste zin met je mee wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is op transport en logistiek gebied. We horen regelmatig van bedrijven dat ze zonder ons nooit begonnen waren aan im- of export en dat ze hierdoor gegroeid zijn. Dan groeien wij van trots ook een beetje.

Bel ons: +31 85 40 11 440
Email ons: info@explect.com
Adres: Alexander Bellstraat 16, 3261 LX Oud-Beijerland

Stuur ons een bericht

Verlaat je nu al de website?

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder, stel je vraag hieronder