Wij organiseren al je export makkelijk en snel.

Ons digitale platform maakt het gemakkelijk om 24/7 jouw logistiek te organiseren. Na de boeking geven we end-to-end zichtbaarheid van herkomst tot bestemming, communiceren we via een ticketsysteem, dus geen lange e-mailketen, we geven een gemakkelijke takenlijst over wat je moet doen om jouw zending in beweging te houden. Wij doen de rest!

Icon
Blijf Flexibel

Wij zorgen dat je makkelijk kan inspelen op de steeds veranderende vraag in je markt. Transporteer van één klein doosje tot een schip vol containers. Hoe en hoeveel, dat bepaal jij!

Icon
Krijg Overzicht

Geen talloze spreadsheets en eindeloze mailketens. Bij ons krijg je in één overzichtelijk dashboard controle over je supplychain. Volg je zending via de track and trace.

Icon
Bespaar waar het kan

Tijd is geld. Optimaliseer je logistiek op elk moment van de dag, kies jouw beste optie. Bespaar op kosten, tijd en krijg het inzicht dat nodig is door onze data.

Platform showcase

Vereenvoudig exporteren

Bespaar tijd, minimaliseer fouten en optimaliseer jouw logistieke processen vandaag nog.

Exporteer makkelijker via zeevracht, moeiteloos met ons platform. Bespaar tijd en minimaliseer fouten. Ontdek vandaag nog hoe onze gebruiksvriendelijke oplossingen jouw logistieke processen optimaliseren. Vraag nu een offerte aan en ervaar de voordelen van efficiënt transportbeheer.

container

Gratis en vrijblijvend een offerte ontvangen voor jouw transport? Vul dan ons offerteformulier in!

Onze transportexperts stellen graag een nauwkeurige en eerlijke offerte voor je samen. Vul je laadadres en afleveradres in en klik op start je aanvraag en laat ons jou helpen bij het inplannen van jouw volgende zending.

office-working
750+

Klanten die vertrouwen op onze Software en Expertise

93%

Van onze klanten Bespaard Tijd en Geld gemiddeld op hun transporten

4 uur

Besteden klanten gemiddeld Minder aan hun transport met Explect


Wat komt er allemaal kijken bij het exporteren van goederen.


1. Wat is exporteren?

Exporteren is het proces waarbij goederen of diensten vanuit een ander land een land worden geleverd. Dit kan voor persoonlijk gebruik of voor zakelijke doeleinden. Dit kan om verschillende redenen worden gedaan, bijvoorbeeld om goederen te verkopen die niet beschikbaar zijn in het land of om te profiteren van lagere prijzen in een ander land.


2. Waarom zou iemand goederen of diensten willen exporteren?

Er zijn vele redenen waarom iemand goederen of diensten zou willen exporteren. Zo kun je jouw verkoopmarkt vergroten en goederen leveren in het buitenland.


3. Wat zijn de voordelen van exporteren?

Exporteren kan een geweldige manier om goederen of diensten te leveren die je anders niet zou aanbieden. Het kan ook een manier zijn om meer omzet te generen.


4. Wat zijn de risico's van exporteren?

Exporteren brengt risico's met zich mee, aangezien er altijd kans is op vertragingen of problemen met de douane. Er is ook het risico dat de goederen die u exporteert niet aan verwachtingen voldoen van de importeur.


5. Hoe kan ik goederen exporteren?

Er zijn enkele manieren om goederen in een land te exporteren, bijvoorbeeld over zee, door de lucht of over land. De gebruikelijkste methode is over zee, die goed is voor ongeveer 90% van alle invoer.


6. Hoe exporteren bedrijven?

Het proces van het exporteren van goederen of diensten kan variëren, afhankelijk van het type bedrijf, maar er zijn enkele algemene stappen die alle bedrijven moeten nemen. Deze stappen omvatten het vinden van een afnemer, het aanvragen van een offerte, het plaatsen van een bestelling en het regelen van de verzending. Vaak maken bedrijven gebruik van een expediteur zoals Explect.

1623353343116
Image Description
Explect is een onmisbare partner voor ons in het vervoeren wereldwijd. Ze denken altijd mee, zijn altijd vriendelijk en niks is teveel gevraagd. Naast alle persoonlijke contact is het platform ook erg prettig om mee te werken maar vooral inzicht te hebben.
1623353343116
Jenny Badreddine - Chief Operating Officer

5+

Wij delen graag de verhalen van onze klanten!

Lees al onze klantverhalen

Ontdek nu zelf alle voordelen van Explect Online.

Explect Online maakt het gemakkelijk om 24/7 transporten te boeken en af te handelen, met end-to-end zichtbaarheid van oorsprong tot bestemming na de boeking..

Plan een demo in Ontvang een prijsopgave
schermen