Verhalen van onze klanten

Bedrijven die nieuwe wegen vinden

Jouw business is onze business

Bedrijven die wereldwijd handelen, geloven in vernieuwing en die service belangrijk vinden dat is onze droomklant. Een klant mag ons uitdagen om samen met Explect te werken om hun logistiek makkelijker te maken, hun activiteiten digitaal te transformeren en hun bedrijf te laten groeien Je kunt op ons rekenen, ook als er problemen met je zending zijn. Jouw business is onze business. Jouw shit is onze shit. We zijn graag onderdeel van jouw crew & jouw Journey.

YoYo! Fresh Tea Bar

“Our passion is to bring an unforgettable tea experience to our customers.” De collega's van Explect denken graag in oplossingen met je mee en laten je niet stikken. Ook altijd een heerlijke Rotterdamse nuchterheid waarin eerlijk wordt aangegeven wanneer iets ook echt niet mogelijk is. Een fijne samenwerking sinds 2016!

Yo!-01
"Explect denkt graag in oplossingen met je mee en laten je niet stikken."
Isaac Andrea
Isaac Andrea Management - YoYo! Fresh Tea Bar
UNITyoyo

YoYo! Fresh Tea Bar is in maart 2012 opgericht door een gepassioneerd team met de visie om het samen genieten van een drankje in Nederland te veranderen. Het is daarom hun missie geworden om iedereen kennis te laten maken met datzelfde onvergetelijke moment van thee drinken. Dat doen ze door zorgvuldig hun Teas te selecteren, dranken te ontwikkelen met gebruik van verse ingrediënten en het blijven door ontwikkelen van hun aanbod.


Veel producten halen ze uit het verre oosten. Zo zoekt YoYo! Fresh Tea Bar naar de beste smaaksensatie over de gehele wereld. Explect zorgt ervoor dat de producten van YoYo! Fresh Tea Bar ook op de juiste plaatsen en het juiste moment komen. Door advies te geven en mee te denken zorgen we dat YoYo! Fresh Tea Bar zijn teas kan blijven schenken.


https://www.yoyotea.nl/

KLABU

“We build sports clubs in refugee camps and create sportswear for the world.” Met inzet en passie is elke bestemming te bereiken in de wereld zo ook in Kalobeyei.

logo van klabu
"Samen met Explect maken we het mogelijk om overal in de wereld te leveren."
1614510222382
Jan van Hövell Founder - Klabu
WhatsApp Image 2021-07-27 at 15.50.42

Gemiddeld verblijft een vluchteling 17 jaar in een vluchtelingenkamp. Leven in moeilijke omstandigheden, met het risico om echt talent en potentie te verspillen. Ontdek hoe KLABU levens beïnvloedt door de kracht van sport. "We spreken veel verschillende talen in het kamp, ​​maar de taal van de sport is er een die we allemaal delen.


Via the Present is Jan van Klabu in contact gekomen met Explect. Samen met Explect was het mogelijk om in Kalobeyei shirts te leveren waar in gesport kan worden.

Niet alleen heeft Explect een nieuwe klant erbij maar Klabu ook. Want het team van Explect is ook fan van Klabu geworden om hun te steuen in hun doel.


https://klabu.org/

Sense Trading

WERELDWIJDE LEVERING VAN DIVERSE MEDISCHE ARTIKELEN MediSense Geurtesten, smaaktesten, virustesten en sterilisatiezakken

400dpiLogo
"De samenwerking met Explect is erg fijn en verloopt eigenlijk altijd vlot."
1519906832549
Raymond Tel Owner - Sense Trading
Foto 1

Sinds enkele jaren werken we samen met Explect voor de grote importzendingen van buiten de EU. De samenwerking is tot stand gekomen omdat ik zocht naar een betrouwbare partij die onze pallets kon importeren en direct kon doorvoeren naar onze klanten voor een scherpe prijs maar ook met een goede service. Aan het woord is Raymond Tel, eigenaar van de handelsonderneming Sense Trading. Wat belangrijk is, is dat de pallets snel van A naar B worden getransporteerd, maar ook de aanvullende service van het verwijderen van stickers/ pakbonnen van de fabrikant en het plaatsen van onze eigen pakbonnen en papierwerk was een vereiste. Hierin ontzorgt Explect ons enorm en dat scheelt ons veel extra werk en opslagruimte aangezien alles nu in 1 keer door kan naar onze klanten zonder dat het via ons eigen magazijn hoeft te gaan.


De zendingen die Explect voor ons verzorgt hebben voornamelijk betrekking op 1 van onze productgroepen: de gaszakken. Deze zakken worden gebruikt voor het bemonsteren van lucht waaronder ook bij emissie uitstoot metingen in de auto industrie. Naast de gaszakken is onze voornaamste productgroep de geur- en smaaktesten. Deze medische testen worden over de hele wereld gebruikt door universiteiten en ziekenhuizen op het gebied van geur- en smaakonderzoek. Al deze producten zijn terug te vinden op onze website www.smelltest.eu. 


De samenwerking met Explect is erg fijn en verloopt eigenlijk altijd vlot. Door het online portaal is het simpel om offerte aan te vragen en deze om te zetten naar een opdracht. Zodra de zending is geboekt kunnen we eenvoudig de bijbehorende pakbonnen, facturen en data aanvullen zodat alles overzichtelijk bij elkaar staat. Een samenwerking die voor ons een toegevoegde waarde geeft op het gebied van logistiek!


https://www.smelltest.eu/

F&B Investment

We are a company that treats wastewater in a sustainable and environmentally friendly way. We have been doing this successfully for years and continue to innovate. We have a patented technology Turbo4Bio.

Color logo - no background_ODU2MD
"Explect is een onmisbare partner voor ons in het vervoeren wereldwijd. Ze denken altijd mee, zijn altijd vriendelijk en niks is teveel gevraagd. Naast alle persoonlijke contact is het platform ook erg prettig om mee te werken maar vooral inzicht te hebben."
1623353343116
Jenny Badreddine Chief Operating Officer
s387369235264492219_p9_i2_w640

Key benefits


* Reduce The Power Consumption:

* Power Consumption for Process (around 0.76 KW.hr/m3)

* Simplicity of Operation: Minimal manpower requirements

* Virtual elimination of sewage sludge

* Compact and flexible process, suited to bring existing plants up to standards

* Minimal Footprint: Due to The New Smart Technology of Turbo4bio® the required Area is less than 20% of the conventional technology

* Lower capital, operations and maintenance costs.

*Eliminates odors ( more benefits at www.turbo4bio.com)

*. Efficient ammonium removal: More than 95% ammonium removal is easily obtained Sturdy: Nitrifers are frail bacteria that grow slowly, especially at low temperatures. Lower capital, operations and maintenance costs.

Seepje

"Toen wij, begonnen met het importeren, helemaal vanuit Nepal, wisten we als 21-jarige jongens weinig over hoe dit in z'n werk gaat. Veel partijen wilden ons niet helpen, want we begonnen pas net en waren klein. Gelukkig kwamen we in contact met de mannen van Explect die ons in het gehele traject wegwijs hebben gemaakt. Mede door hen is ons bedrijf gegroeid, en worden onze producten op dit moment verkocht in zo'n 500 winkels in Nederland, België en Duitsland!"

download
"Veel partijen wilden ons niet helpen, want we begonnen pas net en waren klein. Maar Explect wel."
1611757023462
Melvin Loggies Co-founder
seepje-duurzaam-schoonmaakpakket

Seepje maakt wasmiddelen, allesreinigers, afwasmiddelen, wasverzachters én handzepen van de beste ingrediënten uit de natuur. Zoals de schillen van de Sapindus mukorossi vrucht uit India en Nepal. We gebruiken alleen de schoonste ingrediënten en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. Onze missie? Een schonere én mooiere wereld!


Het begon in maart 2013, toen Melvin en Jasper op televisie zagen hoe mensen in Nepal natuurlijk zeep maakten van vruchtenschillen. De Sapindus schil bevat saponine, een natuurlijke vorm van zeep, die vrijkomt wanneer de schillen met water in aanraking komen. Melvin en Jasper kwamen in contact met Hari de Nepalese schillenboer, en besloten hun studiefinanciering bij elkaar te schrapen om een eerste lading schillen richting Nederland te verschepen. Ze zagen een kans om hier mensen blij te maken met een wonderschoon product, en tegelijkertijd de werk- en leefomstandigheden in Nepal te verbeteren!


Inmiddels zijn er meer dan 20 verschillende Seepje producten, verkrijgbaar bij zo’n 5.000 winkels in Nederland, België en Duitsland. En dat vinden we belangrijk. Want hoe meer mensen Seepje gebruiken, hoe meer we samen kunnen betekenen voor mensen en het milieu. Je kunt wassen met de superschillen zelf, of met één van de vloeibare Seepjes. Ga jij voor Seepje Vers geperste lente geur of Vrij en blij geur…?