Verhalen van onze klanten

Bedrijven die nieuwe wegen vinden

Jouw business is onze business

Bedrijven die wereldwijd handelen, geloven in vernieuwing en die service belangrijk vinden dat is onze droomklant. Een klant mag ons uitdagen om samen met Explect te werken om hun logistiek makkelijker te maken, hun activiteiten digitaal te transformeren en hun bedrijf te laten groeien Je kunt op ons rekenen, ook als er problemen met je zending zijn. Jouw business is onze business. Jouw shit is onze shit. We zijn graag onderdeel van jouw crew & jouw Journey.

YoYo! Fresh Tea Bar

YoYo! Fresh Tea Bar is in maart 2012 opgericht door een gepassioneerd team met de visie om het samen genieten van een drankje in Nederland te veranderen. Het is daarom hun missie geworden om iedereen kennis te laten maken met datzelfde onvergetelijke moment van thee drinken. Dat doen ze door zorgvuldig hun Teas te selecteren, dranken te ontwikkelen met gebruik van verse ingrediënten en het blijven door ontwikkelen van hun aanbod.

Yo!-01
"Explect denkt graag in oplossingen met je mee en laten je niet stikken. Als expediteur voor YoYo! Fresh Tea Bar hebben ze verschillende uitdagingen aangepakt en opgelost. Zo zorgt Explect ervoor dat onze theeën op de juiste plaats en op het juiste moment aankomt."
Isaac Andrea
Isaac Andrea Management - YoYo! Fresh Tea Bar
UNITyoyo

Als expediteur voor YoYo! Fresh Tea Bar hebben we verschillende uitdagingen aangepakt en opgelost om ervoor te zorgen dat hun theeën op de juiste plaatsen en op het juiste moment aankomen. Allereerst hebben we een betrouwbare en efficiënte logistieke oplossing ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de theeën veilig en op tijd worden afgeleverd. Dit omvat het vinden van de meest geschikte transportroutes en het opstellen van gedetailleerde planningen om vertragingen te minimaliseren.


Bovendien hebben we actief meegedacht met YoYo! Fresh Tea Bar om oplossingen te vinden voor eventuele problemen die zich voordeden, zoals vertragingen in de levering of onvoorziene problemen. We werken nauw samen met hun team om ervoor te zorgen dat hun producten daar komen waar ze nodig zijn.


In het algemeen hebben we als expediteur voor YoYo! Fresh Tea Bar geholpen om hun bedrijf te laten groeien door ervoor te zorgen dat hun theeën op een betrouwbare en efficiënte manier werden geleverd. Door ons te richten op kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid hebben we YoYo! Fresh Tea Bar geholpen om hun klanten tevreden te houden en hun reputatie in de markt te versterken.

KLABU

“We build sports clubs in refugee camps and create sportswear for the world.” Met inzet en passie is elke bestemming te bereiken in de wereld zo ook in Kalobeyei.

logo van klabu
"Samen met Explect maken we het mogelijk om overal in de wereld te leveren."
1614510222382
Jan van Hövell Founder - Klabu
WhatsApp Image 2021-07-27 at 15.50.42

We zijn trots om te kunnen samenwerken met KLABU, een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van het leven van vluchtelingen door middel van sport. Het is inspirerend om te zien hoe KLABU, door middel van sport, een positieve impact heeft op de levens van vluchtelingen die in vluchtelingenkampen verblijven.


Jan, de oprichter van KLABU, nam contact met ons op via The Present en vertelde ons over hun missie om sportartikelen te leveren aan vluchtelingenkampen, waaronder Kalobeyei. Samen met Jan werkten we aan een oplossing om sportshirts te leveren die in het kamp gebruikt kunnen worden om het belang van sport en teamwork te benadrukken.


We begrijpen hoe belangrijk het is om een betrouwbare partner te hebben als het gaat om logistiek, en we waren blij om onze expertise te kunnen inzetten om de missie van KLABU te ondersteunen. Het was niet alleen een kans om nieuwe klanten te verwelkomen, maar ook om deel uit te maken van een groter doel en ons steentje bij te dragen aan een betere wereld.


Door samen te werken met KLABU, hebben we geleerd over de uitdagingen waarmee vluchtelingen te maken hebben en hoe we kunnen helpen om hun leven te verbeteren. We zijn trots om een ​​positieve impact te kunnen maken en kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer te kunnen bijdragen aan hun doel. We zijn fan van KLABU geworden en blijven hen steunen in hun missie om sport te gebruiken als middel om levens te veranderen.


Als u meer wilt weten over KLABU en hun geweldige werk, bezoek dan hun website op https://klabu.org/.

Sense Trading

WERELDWIJDE LEVERING VAN DIVERSE MEDISCHE ARTIKELEN MediSense Geurtesten, smaaktesten, virustesten en sterilisatiezakken

400dpiLogo
"De samenwerking met Explect is erg fijn en verloopt eigenlijk altijd vlot."
1519906832549
Raymond Tel Owner - Sense Trading
Foto 1

Sinds enkele jaren werken we samen met Explect voor de grote importzendingen van buiten de EU. De samenwerking is tot stand gekomen omdat ik zocht naar een betrouwbare partij die onze pallets kon importeren en direct kon doorvoeren naar onze klanten voor een scherpe prijs maar ook met een goede service. Aan het woord is Raymond Tel, eigenaar van de handelsonderneming Sense Trading. Wat belangrijk is, is dat de pallets snel van A naar B worden getransporteerd, maar ook de aanvullende service van het verwijderen van stickers/ pakbonnen van de fabrikant en het plaatsen van onze eigen pakbonnen en papierwerk was een vereiste. Hierin ontzorgt Explect ons enorm en dat scheelt ons veel extra werk en opslagruimte aangezien alles nu in 1 keer door kan naar onze klanten zonder dat het via ons eigen magazijn hoeft te gaan.


De zendingen die Explect voor ons verzorgt hebben voornamelijk betrekking op 1 van onze productgroepen: de gaszakken. Deze zakken worden gebruikt voor het bemonsteren van lucht, waaronder ook bij emissie-uitstoot metingen in de auto-industrie. Naast de gaszakken is onze voornaamste productgroep de geur- en smaaktesten. Deze medische testen worden over de hele wereld gebruikt door universiteiten en ziekenhuizen op het gebied van geur- en smaakonderzoek. Al deze producten zijn terug te vinden op onze website www.smelltest.eu. 


De samenwerking met Explect is erg fijn en verloopt eigenlijk altijd vlot. Door het online portaal is het simpel om offerte aan te vragen en deze om te zetten naar een opdracht. Zodra de zending is geboekt kunnen we eenvoudig de bijbehorende pakbonnen, facturen en data aanvullen zodat alles overzichtelijk bij elkaar staat. Een samenwerking die voor ons een toegevoegde waarde geeft op het gebied van logistiek!


F&B Investment

We are a company that treats wastewater in a sustainable and environmentally friendly way. We have been doing this successfully for years and continue to innovate. We have a patented technology Turbo4Bio.

Color logo - no background_ODU2MD
"Explect is een onmisbare partner voor ons in het vervoeren wereldwijd. Ze denken altijd mee, zijn altijd vriendelijk en niks is teveel gevraagd. Naast alle persoonlijke contact is het platform ook erg prettig om mee te werken maar vooral inzicht te hebben."
1623353343116
Jenny Badreddine Chief Operating Officer
s387369235264492219_p9_i2_w640

Onze organisatie is gespecialiseerd in duurzame en milieuvriendelijke behandeling van afvalwater. We hebben al jaren succesvol ervaring opgebouwd en blijven innoveren door gebruik te maken van onze gepatenteerde technologie, de Turbo4Bio. Onze missie is om bij te dragen aan een betere en schonere wereld door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen voor het behandelen van afvalwater.


Als wereldwijd opererende organisatie zijn we altijd op zoek naar een betrouwbare partner die ons kan helpen met het vervoer van onze producten. We hebben gemerkt dat Explect een onmisbare partner voor ons is geworden. Ze denken altijd mee en bieden ons persoonlijke aandacht. Het is prettig om te weten dat we altijd bij hen terecht kunnen, ongeacht hoe ingewikkeld de situatie ook is. Het is fijn om te weten dat we kunnen vertrouwen op hun expertise en ervaring in het verzorgen van logistieke oplossingen.


Wat ons echt opvalt, is dat Explect niet alleen op professioneel niveau werkt, maar ook op een menselijke manier met ons omgaat. Het is prettig om te weten dat we met een partner werken die vriendelijk en meedenkend is, en ons altijd het gevoel geeft dat we belangrijk zijn. Bovendien is het platform dat Explect aanbiedt erg gebruiksvriendelijk en biedt het ons een duidelijk overzicht van al onze verzendingen. We kunnen altijd op elk moment inzicht krijgen in de status van onze zendingen, wat ons veel gemoedsrust geeft.


We zijn erg tevreden over onze samenwerking met Explect en we zouden hen zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner in logistiek en transport. Hun professionele aanpak en persoonlijke benadering maken hen echt een onmisbare partner in onze dagelijkse operaties.

Seepje

Seepje maakt wasmiddelen, allesreinigers, afwasmiddelen, wasverzachters én handzepen van de beste ingrediënten uit de natuur. Zoals de schillen van de Sapindus mukorossi vrucht uit India en Nepal. We gebruiken alleen de schoonste ingrediënten en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. Onze missie? Een schonere én mooiere wereld! Inmiddels zijn er meer dan 20 verschillende Seepje producten, verkrijgbaar bij zo’n 5.000 winkels in Nederland, België en Duitsland. En dat vinden we belangrijk. Want hoe meer mensen Seepje gebruiken, hoe meer we samen kunnen betekenen voor mensen en het milieu. Je kunt wassen met de superschillen zelf, of met één van de vloeibare Seepjes. Ga jij voor Seepje Vers geperste lente geur of Vrij en blij geur…?

seepje logo
"Veel partijen wilden ons niet helpen toen we net waren gestart met Seepje, want we begonnen pas en waren klein. Maar Explect wel, nu liggen we in verschillende supermarktketens en meer."
1611757023462
Melvin Loggies Co-founder - Seepje
seepje-duurzaam-schoonmaakpakket

Toen we besloten om als jonge ondernemers te beginnen met het importeren van producten uit Nepal, hadden we nog maar weinig kennis over hoe we dit het beste konden aanpakken. We werden vaak afgewezen door andere partijen omdat we klein en onbekend waren. Gelukkig kwamen we in contact met Explect en dat was een keerpunt voor ons bedrijf.


De mannen van Explect hebben ons vanaf het begin geholpen en begeleid bij het hele importproces. Ze hebben ons wegwijs gemaakt in de wereld van transport en logistiek en hebben ons geholpen om de beste oplossingen te vinden voor onze uitdagingen. Hun professionele aanpak, kennis en ervaring waren van onschatbare waarde voor ons bedrijf.


Door de hulp van Explect konden we ons bedrijf laten groeien. Op dit moment worden onze producten verkocht in meer dan 500 winkels in Nederland, België en Duitsland. We zijn enorm trots op wat we hebben bereikt en we zijn dankbaar voor de onmisbare hulp van Explect.


Wat ons vooral opvalt aan Explect, is hun persoonlijke benadering. Ondanks dat we als kleine ondernemers begonnen, werden we altijd serieus genomen en kregen we persoonlijke aandacht. De mannen van Explect hebben ons altijd het gevoel gegeven dat we belangrijk waren en hebben ons gesteund in ons succes.


We zijn enorm dankbaar voor de samenwerking met Explect en raden hen ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner in logistiek en transport. Hun persoonlijke benadering, expertise en ervaring maken hen echt een onmisbare partner voor ons bedrijf. We kijken uit naar een lange en succesvolle samenwerking met Explect.

Verlaat je nu al de website?

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder, stel je vraag hieronder