Vind Je Weg in de Wereld van Logistiek

Starten is spannend, maar ook een enorme uitdaging. Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om je weg te vinden in de complexe wereld van logistiek en transport. Daarom staan we klaar om jou te begeleiden op je pad naar succes.


Bewezen Succes: Van Start-Up tot Marktleider

Onze klanten groeien en slagen met onze ondersteuning - begin klein, droom groot.

Onze aanpak heeft al voor vele starters gewerkt. We hebben klanten geholpen die begonnen met een halve pallet en zijn uitgegroeid tot grote spelers die hun producten nu in verschillende supermarkten aanbieden en toppers zijn op platforms zoals bol.com. Jouw succes is ons doel, en we zijn trots op elke stap die onze klanten vooruit zetten.

doucmenten klanten
1611757023462
Image Description
Image Description
seepje logo
Veel partijen wilden ons niet helpen toen we net waren gestart met Seepje, want we begonnen pas en waren klein. Maar Explect wel, nu liggen we in verschillende supermarktketens en meer.

Melvin Loggies

Co-founder - Seepje

Altijd de Hulp Die Je Nodig Hebt,

Precies Wanneer Je Die Nodig Hebt

Bij ons ben je nooit alleen met je logistieke uitdagingen. Wij begrijpen dat elke ondernemer, groot of klein, soms wat extra ondersteuning kan gebruiken. Daarom staan wij altijd voor je klaar met persoonlijke hulp en professioneel advies. Of het nu gaat om het opzetten van je eerste zending, het uitbreiden van je verzendvolumes, of het navigeren door complexe supply chain vraagstukken, ons team is er om je bij elke stap te begeleiden.

klanten tevreden 4.8 (2)

Gratis en vrijblijvend een offerte ontvangen voor jouw transport? Vul dan ons offerteformulier in!

Onze transportexperts stellen graag een nauwkeurige en eerlijke offerte voor je samen. Vul je laadadres en afleveradres in en klik op start je aanvraag en laat ons jou helpen bij het inplannen van jouw volgende zending.

team-working-together-project

Optimaliseer Je Logistieke Processen

We zorgen dat je toegang hebt tot alle nodige tools en kennis om je logistieke processen te stroomlijnen en te optimaliseren. Met onze ondersteuning kun je:

Vragen snel en efficiënt oplossen: Ons team van experts is slechts een telefoontje, e-mail of chat bericht verwijderd. We reageren snel, zodat je nooit lang hoeft te wachten op de hulp die je nodig hebt.

Profiteren van persoonlijke begeleiding: Elk bedrijf is uniek. Daarom bieden wij maatwerk advies dat specifiek is afgestemd op jouw situatie en behoeften.

Eenvoudig upgraden en uitbreiden: Naarmate je bedrijf groeit, groeien je behoeften mee. Wij helpen je bij het schalen van je logistieke operaties, zodat je zonder zorgen kunt uitbreiden.

offerte – 5

Verlaat je nu al de website?

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder, stel je vraag hieronder