Makkelijk je transport van en naar India organiseren?

Ons digitale platform maakt het gemakkelijk om 24/7 jouw logistiek te organiseren. Na de boeking geven we end-to-end zichtbaarheid van herkomst tot bestemming, communiceren we via een ticketsysteem, dus geen lange e-mailketen, we geven een gemakkelijke takenlijst over wat je moet doen om jouw zending in beweging te houden. Wij doen de rest!

Blijf Flexibel

Transporteer van één klein doosje tot een schip vol containers. Moet het snel per vliegtuig of goedkoop per boot geen probleem, wij helpen je verder.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Krijg Overzicht

Geen talloze spreadsheets en eindeloze mailketens. Bij ons krijg je in één overzichtelijk dashboard en controle over je supplychain.

Leer alles over Explect Online

Bespaar waar het kan

Tijd is geld. Optimaliseer je logistiek op elk moment van de dag, kies jouw beste optie. Bespaar op kosten, tijd en krijg het inzicht dat nodig hebt.

Maak kennis met onze Academie

Expediteur India

Als Expediteur India weten we hoe we jou het beste kunnen helpen. We hebben elke dag bij het importeren en exporteren van goederen uit India. Door onze jarenlange ervaring zijn we expert geworden op het organiseren van transport en logistiek van en naar India. Omdat Explect met lokale agenten werkt in India kunnen we zowel EXW als DAP organiseren. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in India wordt afgeleverd of opgehaald. Of je nu die starter bent die wil gaan importeren of de ervaren onderneming met jaren ervaring. Kies voor een logistieke partner die gespecialiseerd is in dagelijkse en wekelijkse het verzenden van goederen via de lucht, zee en rail van en naar India. We maken het verzenden van goederen transparanter en gemakkelijker door onze unieke combinatie van technologie, infrastructuur en expertise. Daarom zijn wij expert geworden op India.

https://d2x8spd9buysjs.cloudfront.net/s2/s1/country/India-1-2.png
1614510222382
Image Description
Samen met Explect maken we het mogelijk om overal in de wereld te leveren.
1614510222382
Jan van Hövell - Founder - Klabu

5+

Wij delen graag de verhalen van onze klanten!

Lees al onze klantverhalen

India, een land dat zich kenmerkt als productie land. Kleding en steen komen veel al uit India. Ook worden steeds vaker diverse goederen naar India geëxporteerd De import en export mogelijkheden ontdekken in India? Dan helpen wij jou graag verder. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jou import en export een succes wordt! Bij het importeren of exporteren uit India, zijn er verschillende partijen betrokken. Het is belangrijk om daar de controle op te houden. Om die reden is het handig om gebruik te maken van een Expediteur. Wij helpen je verder met al je vragen en organiseren het transport van het begin tot het eind. Makkelijker kan niet.

Ervaar nu zelf alle voordelen van Explect Online.

Explect Online maakt het gemakkelijk om 24/7 jouw transporten te boeken en af te handelen. Na de boeking geven we end-to-end zichtbaarheid van oorsprong tot bestemming,.

Boek een demo Vraag een prijs aan
matthijs en rick