Expediteur Taiwan

Taiwan is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Taiwan helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Taiwan. Lees meer over de opties in Taiwan, kijk hieronder. Omdat Explect lokale agenten als expediteur in Taiwan gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Taiwan wordt afgeleverd of opgehaald. Of je nu die starter bent die wil gaan importeren of die ervaren onderneming die al jaren importeert. Explect biedt jou de oplossing tot makkelijk importeren uit Taiwan. Elke dag importeren we vanuit Taiwan zendingen voor ondernemingen net als die van jou. Wacht niet langer en ontdek hoe makkelijk importeren uit Taiwan kan zijn.

https://d2x8spd9buysjs.cloudfront.net/s2/s1/country/Taiwan.png

Taiwan is een onafhankelijke staat in de Oost-Chinese Zee die overigens door veel landen niet als staat erkend wordt. Ben jij op zoek naar een expediteur Taiwan die je hebt met het exporteren of importeren naar Taiwan? Explect helpt je graag verder. Samen met onze partners kunnen we jou zowel FCL als LCL verzorgen. Als expediteur Taiwan organiseren we het volledige traject en houden voor jou de regie. Zo heb jij maar één partner nodig.

Wil jij je goed voorbereiden op Taiwan ?

Explect helpt je bij al je handel in Taiwan

Ga je importeren of exporteren uit Taiwan dan wil je dit op de beste manier doen. Explect heeft de kennis en biedt de tools om van jouw import uit Taiwan of jouw export naar Taiwan een succes te maken. Dat doen we met

Platform

Explect online: dé gateway naar de wereld van internationale transport voor ondernemers.

Het platform

Services

De service die Explect biedt zijn zeevracht, luchtvracht, spoorvervoer, wegtransport, douane en nog meer ontdek het nu!

Onze services

Team

Explect heeft een team met experts. Zij staan elke dag klaar voor jou om je te helpen.

Het team
1519906832549
Image Description
De samenwerking met Explect is erg fijn en verloopt eigenlijk altijd vlot.
Raymond Tel
Owner - Sense Trading

Klaar om jouw bedrijf te laten groeien?

"Als ondernemer vind ik het allerleukst om groei te behalen. Niet alleen binnen Explect maar ook om te helpen met groei bij onze klanten. We denken mee als een teamlid. En dat zie je terug in service, advies en inzet!".

Online afspreken Prijs aanvraag
bart-flipped