Explect Jouw expert voor rail transport in

Wij regelen het makkelijk en snel!

Prijs aanvraag Neem contact op

Welke service bieden we:

LCL

DEELLADING (LCL):Bij een deellading via rail deel je de container met andere importeurs-exporteurs. Deellading is interessant wanneer het volume van de zending nog te laag is voor een gehele container. De tarieven voor deellading worden berekend over het CBM (m3) en het gewicht. Explect helpt je bereken wat het kantelpunt is naar een FCL-zending.

FCL

COMPLETE CONTAINER (FCL): Bij FCL is de gehele container voor jou om te vullen. Er zullen geen andere importeurs of exporteurs gebruik maken van jouw container. De container die het meest gebruikt worden zijn: 20ft container (33m3 laadvolume), 40ft container (66m3 laadvolume) en een 40ft HC container (76m3 laadvolume).

Intermodaal

Bij intermodaal transport worden er meerdere vormen gebruikt van transport. Zo biedt Explect intermodaal aan vanaf bijvoorbeeld Italië. Eerst word er met de vrachtwagen gereden welke vervolgens word geladen een trein. Niet alleen worden er zo kosten bespaard maar ook is de transittijd sneller dan als volledig getruckt moet worden.

Bereken Gratis en Vrijblijvend jouw transport prijs.

Vul je laadadres en afleveradres in en klik op start! En start direct met het berekenen van jouw prijs.

office-working

Hoe we werken

Toegewijde klantenservice, ondersteund door geavanceerde software

Explect Online, jouw gateway naar de wereld van internationaal transport. Je krijgt toegang tot alle mogelijkheden van ons innovatieve online platform. Zodat jij zelf, in een paar minuten, je eigen transport regelt.

Wil je dat wij het hele transport uit handen nemen? Dat doen we graag.

Mockup laptop met achtergrond