Expediteur Nederland

Nederland is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Nederland helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Nederland. Lees meer over de opties in Nederland, kijk hieronder. Omdat Explect lokale agenten als expediteur in Nederland gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Nederland wordt afgeleverd of opgehaald. Of je nu die starter bent die wil gaan importeren of die ervaren onderneming die al jaren importeert. Explect biedt jou de oplossing tot makkelijk importeren uit Nederland. Elke dag importeren we vanuit Nederland zendingen voor ondernemingen net als die van jou. Wacht niet langer en ontdek hoe makkelijk importeren uit Nederland kan zijn.

https://d2x8spd9buysjs.cloudfront.net/s2/s1/country/Nederland-1-2.png

Bespaar tijd en kosten samen Explect wij ontzorgen jou van de logistieke sleur. Want wij zorgen ervoor dat op het juiste momenten, de juiste goederen, op de juiste plek komen. Elke dag organiseren wij voor bedrijven zoals die van jou hun transport. En met succes want klanten blijven ook echt klant.

Op zoek naar een partner die jouw volledige transport en logistiek organiseert? Als expediteur helpen wij bij de uitdagingen van jouw (inter)nationaal transport. Bij transport en logistiek zijn er veel partijen betrokken. Dat vraagt kennis van:

 • Documenten
 • Douane
 • Import & Export
 • Vervoersmiddelen
 • Wet & regelgeving

Deze kennis hebben wij en delen dit graag met jou. Bovendien zijn wij je enige aanspreekpunt, dat scheelt tijd en energie. Wij zijn één partner met al die kennis. Als jouw logistieke partner regelen wij het gehele traject. Dit scheelt tijd en energie die je overhoudt voor jouw bedrijf. Nieuwsgierig geworden naar onze opties? Ontdek hoe makkelijk transport en logistiek kan zijn samen met Explect!

Wat je allemaal makkelijk en snel met Explect kan organiseren?

 • Groupage zendingen
 • Complete trailers
 • Koerier
 • Pakketten
 • Zeevracht
 • Luchtvracht
 • Projectlading
 • Douane afhandeling

Daarnaast is Explect van op dit moment de meest digitale expediteur. We hebben namelijk een logistiek platform waar jij al jouw transporten van offerte tot de boeking zelf makkelijk online kan organiseren. Wil je toch graag van persoon tot persoon contact. Geen probleem doordat we zoveel digitaliseren hebben we meer tijd over voor jou.

Explect helpt je bij al je handel in Nederland

Ga je importeren of exporteren uit Nederland dan wil je dit op de beste manier doen. Explect heeft de kennis en biedt de tools om van jouw import uit Nederland of jouw export naar Nederland een succes te maken. Dat doen we met

Platform

Explect online: dé gateway naar de wereld van internationale transport voor ondernemers.

Het platform

Services

De service die Explect biedt zijn zeevracht, luchtvracht, spoorvervoer, wegtransport, douane en nog meer ontdek het nu!

Onze services

Team

Explect heeft een team met experts. Zij staan elke dag klaar voor jou om je te helpen.

Het team
1519906832549
Image Description
De samenwerking met Explect is erg fijn en verloopt eigenlijk altijd vlot.
Raymond Tel
Owner - Sense Trading

Klaar om jouw bedrijf te laten groeien?

"Als ondernemer vind ik het allerleukst om groei te behalen. Niet alleen binnen Explect maar ook om te helpen met groei bij onze klanten. We denken mee als een teamlid. En dat zie je terug in service, advies en inzet!".

Online afspreken Prijs aanvraag
bart-flipped