Expediteur Kenia

Kenia is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Kenia helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Kenia. Lees meer over de opties in Kenia, kijk hieronder. Omdat Explect lokale agenten als expediteur in Kenia gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Kenia wordt afgeleverd of opgehaald. Of je nu die starter bent die wil gaan importeren of die ervaren onderneming die al jaren importeert. Explect biedt jou de oplossing tot makkelijk importeren uit Kenia. Elke dag importeren we vanuit Kenia zendingen voor ondernemingen net als die van jou. Wacht niet langer en ontdek hoe makkelijk importeren uit Kenia kan zijn.

https://d2x8spd9buysjs.cloudfront.net/s2/s1/country/Kenia.png

Kenia biedt jou als ondernemer een hoop kansen voor import en export. Wil jij de mogelijkheden in Kenia ontdekken en gaan importeren of exporteren? Dan helpen we jou graag verder. Als expediteur Kenia weten we hoe de wandelwegen zijn. Samen gaan we voor succes! Het transport van en naar Kenia gaat langs verschillende partijen. Als expediteur helpen we jou bij je voorbereiding, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent en adviseren we je over de incoterm. We voeren het transport voor je uit, regelen de documenten en zorgen voor afhandeling bij de douane. Dat doen we voor zowel luchtvracht als voor zeevracht. Wil jij zonder zorgen importeren en exporteren naar Kenia?

Explect helpt je bij al je handel in Kenia

Ga je importeren of exporteren uit Kenia dan wil je dit op de beste manier doen. Explect heeft de kennis en biedt de tools om van jouw import uit Kenia of jouw export naar Kenia een succes te maken. Dat doen we met

Platform

Explect online: dé gateway naar de wereld van internationale transport voor ondernemers.

Het platform

Services

De service die Explect biedt zijn zeevracht, luchtvracht, spoorvervoer, wegtransport, douane en nog meer ontdek het nu!

Onze services

Team

Explect heeft een team met experts. Zij staan elke dag klaar voor jou om je te helpen.

Het team
1519906832549
Image Description
De samenwerking met Explect is erg fijn en verloopt eigenlijk altijd vlot.
Raymond Tel
Owner - Sense Trading

Klaar om jouw bedrijf te laten groeien?

"Als ondernemer vind ik het allerleukst om groei te behalen. Niet alleen binnen Explect maar ook om te helpen met groei bij onze klanten. We denken mee als een teamlid. En dat zie je terug in service, advies en inzet!".

Online afspreken Prijs aanvraag
bart-flipped