Makkelijk je transport van en naar Kenia organiseren?

Ons digitale platform maakt het gemakkelijk om 24/7 jouw logistiek te organiseren. Na de boeking geven we end-to-end zichtbaarheid van herkomst tot bestemming, communiceren we via een ticketsysteem, dus geen lange e-mailketen, we geven een gemakkelijke takenlijst over wat je moet doen om jouw zending in beweging te houden. Wij doen de rest!

Blijf Flexibel

Wij zorgen dat je makkelijk kan inspelen op de steeds veranderende vraag in je markt. Transporteer van één klein doosje tot een schip vol containers. Hoe en hoeveel, dat bepaal jij!

Krijg Overzicht

Geen talloze spreadsheets en eindeloze mailketens. Bij ons krijg je in één overzichtelijk dashboard controle over je supplychain. Volg je zending via de track and trace.

Bespaar waar het kan

Tijd is geld. Optimaliseer je logistiek op elk moment van de dag, kies jouw beste optie. Bespaar op kosten, tijd en krijg het inzicht dat nodig is door onze data.

Expediteur Kenia

Als Expediteur Kenia weten we hoe we jou het beste kunnen helpen. We hebben elke dag bij het importeren en exporteren van goederen uit Kenia. Door onze jarenlange ervaring zijn we expert geworden op het organiseren van transport en logistiek van en naar Kenia. Omdat Explect met lokale agenten werkt in Kenia kunnen we zowel EXW als DAP organiseren. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Kenia wordt afgeleverd of opgehaald. Of je nu die starter bent die wil gaan importeren of de ervaren onderneming met jaren ervaring. Kies voor een logistieke partner die gespecialiseerd is in dagelijkse en wekelijkse het verzenden van goederen via de lucht, zee en rail van en naar Kenia. We maken het verzenden van goederen transparanter en gemakkelijker door onze unieke combinatie van technologie, infrastructuur en expertise. Daarom zijn wij expert geworden op Kenia.

https://d2x8spd9buysjs.cloudfront.net/s2/s1/country/Kenia.png
1623353343116
Image Description
Explect is een onmisbare partner voor ons in het vervoeren wereldwijd. Ze denken altijd mee, zijn altijd vriendelijk en niks is teveel gevraagd. Naast alle persoonlijke contact is het platform ook erg prettig om mee te werken maar vooral inzicht te hebben.
1623353343116
Jenny Badreddine - Chief Operating Officer

5+

Wij delen graag de verhalen van onze klanten!

Lees al onze klantverhalen

Kenia biedt jou als ondernemer een hoop kansen voor import en export. Wil jij de mogelijkheden in Kenia ontdekken en gaan importeren of exporteren? Dan helpen we jou graag verder. Als expediteur Kenia weten we hoe de wandelwegen zijn. Samen gaan we voor succes! Het transport van en naar Kenia gaat langs verschillende partijen. Als expediteur helpen we jou bij je voorbereiding, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent en adviseren we je over de incoterm. We voeren het transport voor je uit, regelen de documenten en zorgen voor afhandeling bij de douane. Dat doen we voor zowel luchtvracht als voor zeevracht. Wil jij zonder zorgen importeren en exporteren naar Kenia?

Ervaar nu zelf alle voordelen van Explect Online.

Explect Online maakt het gemakkelijk om 24/7 jouw transporten te boeken en af te handelen. Na de boeking geven we end-to-end zichtbaarheid van oorsprong tot bestemming,.

Boek een demo Vraag een prijs aan
matthijs en rick