Expediteur Gambia

Gambia is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Gambia helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Gambia. Lees meer over de opties in Gambia, kijk hieronder. Omdat Explect lokale agenten als expediteur in Gambia gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Gambia wordt afgeleverd of opgehaald. Of je nu die starter bent die wil gaan importeren of die ervaren onderneming die al jaren importeert. Explect biedt jou de oplossing tot makkelijk importeren uit Gambia. Elke dag importeren we vanuit Gambia zendingen voor ondernemingen net als die van jou. Wacht niet langer en ontdek hoe makkelijk importeren uit Gambia kan zijn.

Als expediteur Gambia weten wij waar je op moet letten wanneer je importeert vanuit Gambia of er juist naartoe exporteert. Vanaf Gambia zijn er verschillende mogelijkheden qua transport. Zo kan je via luchtvracht en via zeevracht goederen van of naar Gambia vervoeren. Het transport Gambia loopt via verschillende partijen. Om deze reden is het slim om een expediteur te gebruiken. Een expediteur is jouw enige aanspreekpunt en zorgt voor het transport, de documentatie en de douaneformaliteiten. Het transport kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Zo kunnen wij doormiddel van lokale agenten zowel EXW als FOB aanbieden. Ook CIF Banjul is voor ons geen probleem! Wil jij advies over de beste transportsoort of ben je benieuwd naar onze tarieven? Bel ons dan gerust of ontvang een prijs door middel van de tool onderaan de pagina. Wil jij de kansen in Gambia benutten?

Explect helpt je bij al je handel in Gambia

Ga je importeren of exporteren uit Gambia dan wil je dit op de beste manier doen. Explect heeft de kennis en biedt de tools om van jouw import uit Gambia of jouw export naar Gambia een succes te maken. Dat doen we met

Platform

Explect online: dé gateway naar de wereld van internationale transport voor ondernemers.

Het platform

Services

De service die Explect biedt zijn zeevracht, luchtvracht, spoorvervoer, wegtransport, douane en nog meer ontdek het nu!

Onze services

Team

Explect heeft een team met experts. Zij staan elke dag klaar voor jou om je te helpen.

Het team
1519906832549
Image Description
De samenwerking met Explect is erg fijn en verloopt eigenlijk altijd vlot.
Raymond Tel
Owner - Sense Trading

Klaar om jouw bedrijf te laten groeien?

"Als ondernemer vind ik het allerleukst om groei te behalen. Niet alleen binnen Explect maar ook om te helpen met groei bij onze klanten. We denken mee als een teamlid. En dat zie je terug in service, advies en inzet!".

Online afspreken Prijs aanvraag
bart-flipped