Cyber Risico Management bij Explect Forwarding B.V.

Door: Explect, 25 Juli 2023

close-up-businessman-hand-using-laptop-keyboard-wooden-desktop-with-abstract-safety-hologram-with-globe-coding-blurry-background-secure-protection-web-concept-double-exposure

Als een toonaangevende expediteur hechten we bij Explect Forwarding B.V. veel waarde aan de veiligheid en beveiliging van onze operationele processen, evenals aan het beschermen van de gegevens van onze klanten. Daarom laten we regelmatig een cyber risico management rapport opstellen om ervoor te zorgen dat we up-to-date zijn met de nieuwste beveiligingsmaatregelen en best practices. Dit rapport is een belangrijk instrument dat ons in staat stelt om ons cyberrisicoprofiel te begrijpen en te beheren, wat essentieel is om onze klanten een veilige en betrouwbare service te bieden.


In dit rapport worden verschillende aspecten van onze beveiligingsmaatregelen onder de loep genomen. Allereerst worden de technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen geëvalueerd die we hebben geïmplementeerd om onze systemen en gegevens te beschermen tegen cyberaanvallen. Dit omvat het gebruik van geavanceerde firewalls, encryptieprotocollen, multi-factor authenticatie, en regelmatige software-updates om potentiële kwetsbaarheden te minimaliseren. Het hebben van deze robuuste beveiligingslagen vermindert niet alleen de kans op een succesvolle cyberaanval, maar zorgt er ook voor dat de gegevens van onze klanten veilig en vertrouwelijk blijven.


Daarnaast helpt het rapport ons om ons bewust te zijn van ons cyberrisicoprofiel en eventuele zwakke punten in onze beveiliging te identificeren. Hierdoor kunnen we proactieve maatregelen nemen om deze zwakke punten aan te pakken voordat ze worden blootgesteld aan cyberbedreigingen. Het identificeren en beheren van ons cyberrisicoprofiel stelt ons in staat om risico's te minimaliseren en onze operationele veerkracht te vergroten, wat essentieel is in de logistieke sector waarin we actief zijn.


Een ander belangrijk aspect dat in het rapport wordt behandeld, is onze verzekering tegen bedrijfsschade en aansprakelijkheid als gevolg van cyberincidenten. Dit toont aan dat we niet alleen proactieve maatregelen nemen om cyberaanvallen te voorkomen, maar ook dat we ons bewust zijn van de mogelijke impact van een cyberincident op onze activiteiten en klanten. Met deze verzekering kunnen we financieel en operationeel veerkrachtig blijven, zelfs als we te maken krijgen met een cyberaanval, wat op zijn beurt de continuïteit van onze diensten waarborgt.


Het is belangrijk voor onze klanten om te weten dat we ons inzetten voor de bescherming van hun gegevens en belangen. Door regelmatig een cyber risico management rapport op te stellen, tonen we aan dat we een veilige en betrouwbare partner zijn die vooruit denkt en proactieve maatregelen neemt om cyberbedreigingen het hoofd te bieden. Ons doel is om onze klanten gemoedsrust te bieden, wetende dat hun logistieke behoeften in veilige handen zijn en dat we hun waardevolle gegevens en goederen beschermen tegen cybergevaren.


Bij Explect Forwarding B.V. nemen we cybersecurity zeer serieus en blijven we investeren in geavanceerde beveiligingsmaatregelen en technologieën om ervoor te zorgen dat we voorop blijven lopen in een steeds veranderend en uitdagend cyberlandschap. Ons cyber risico management rapport is een bewijs van onze toewijding aan veiligheid en beveiliging, en het is een van de vele manieren waarop we onze klanten laten zien dat ze op ons kunnen rekenen voor een veilige en betrouwbare logistieke service.


We nodigen onze klanten van harte uit om meer te weten te komen over ons platform en hoe we hun gegevens beschermen. Bezoek onze pagina "Over Ons Platform" voor gedetailleerde informatie over onze beveiligingsmaatregelen en ons cyber risico management. Samen werken we aan een veilige en betrouwbare logistieke ervaring bij Explect Forwarding B.V.

Verlaat je nu al de website?

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder, stel je vraag hieronder