Ben jij klaar voor de Toekomst?

Slecht inzicht, hoge onvoorspelbaarheid en niet genoeg controle. Dit zijn de dagelijkse uitdagingen van het beheren van jouw supply chain en logistiek. Maar wat als er een betere manier om jouw goederen te vervoeren, douane af te handelen en slimmere beslissingen te nemen over jouw supply chain en logistiek. Krijg een prijs op Explect online en zet jouw offerte om in een boeking met slechts één klik op Explect Online.

Boek een demo
We bieden een oplossing voor jouw logistieke probleem.

Dat doen we met slimme oplossing:

Inzicht

Krijg inzicht in al je offertes en transporten in één dashboard.

Offertes

Prijzen vraag je makkelijk online aan en zie je direct wat erin zit.

Boeken

Je offerte met slechts 1 klik omzetten naar een boeking.

Berichten

Geen lange mailketens, maar directe berichten in ons ticketsysteem.

Status

Krijg inzicht in de status van je zending en belangrijke datums in één overzicht.

Taken

Weet altijd wat er moet gebeuren om een transport in beweging te houden.

750+

Klanten die vertrouwen op onze software en experts

93%

Van onze klanten bespaard tijd en geld gemiddeld op hun transporten

4 uur

Klanten besteden gemiddeld 4 uur minder aan hun transport met Explect

Isaac Andrea
Image Description
Explect denkt graag in oplossingen met je mee en laten je niet stikken.
Isaac Andrea
Isaac Andrea - Management - YoYo! Fresh Tea Bar

5+

Wij delen graag de verhalen van onze klanten!

Lees al onze klantverhalen

Explect Online

Ons digitale platform maakt het gemakkelijk om 24/7 jouw logistiek te organiseren. Na de boeking geven we end-to-end zichtbaarheid van herkomst tot bestemming, communiceren we via een ticketsysteem, dus geen lange e-mailketen, we geven een gemakkelijke takenlijst over wat je moet doen om jouw zending in beweging te houden. Wij doen de rest!

Blijf Flexibel

Wij zorgen dat je makkelijk kan inspelen op de steeds veranderende vraag in je markt. Transporteer van één klein doosje binnen Europa tot een schip vol containers uit China. Hoe en hoeveel, dat bepaal jij!

Krijg Overzicht

Geen talloze spreadsheets en eindeloze mailketens. Bij ons krijg je in één overzichtelijk dashboard controle over je supplychain. Volg je zending via de track and trace.

Bespaar waar het kan

Tijd is geld. Optimaliseer je logistiek op elk moment van de dag, kies jouw beste optie. Bespaar op kosten, tijd en krijg het inzicht dat nodig is door onze data.

Milestones voor je Cargo

Stap voor stap, inzicht in data en gegevens.

Explect genereert mijlpalen voor al jouw zendingen. Vervang de vele vragen en gissen naar antwoorden voor updates door een krachtige gecentraliseerde bron. Zo brengen we verschillende bronnen bij elkaar om direct gegevens van rederijen te verwerken. Zelf ervaren hoe Explect te werk gaat? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en ervaar het gemak van Explect Online.

softwareexplect

Hoe we werken

Toegewijde klantenservice, ondersteund door geavanceerde software

Explect Online, jouw gateway naar de wereld van internationaal transport. Je krijgt toegang tot alle mogelijkheden van ons innovatieve online platform. Zodat jij zelf, in een paar minuten, je eigen transport regelt.

Samen ontdekken hoe het werkt? Boek gratis en vrijblijvend een onlinemeeting in met een expert om te ontdekken hoe Explect jou kan helpen naar een betere logistieke wereld.

offerte