Track en trace jouw zending

Door: Explect, 17 November 2023

trackentrace afbeelding

Explect's Nieuwe Track en Trace


Welkom aan boord van de nieuwste innovatie van Explect! We weten allemaal dat in de wondere wereld van logistiek, informatie net zo cruciaal is als de lading zelf. Maar maak je geen zorgen, wij hebben iets op touw gezet dat jouw logistieke leven een stuk eenvoudiger (en stijlvoller) gaat maken.


Deel de Vreugde van Transportupdates!

Stel je voor: je bent een operationeel manager, altijd in de weer, en je telefoon staat roodgloeiend met vragen over waar de lading nu weer uithangt. Met Explect's nieuwe track en trace functionaliteit wordt je leven een stuk relaxter. Nu kun je niet alleen de status van je transporten in de gaten houden, maar deze updates ook delen met... nou ja, iedereen die je maar wilt!


Voor de Mede-Inkopers

Je mede-inkopers zitten net zo op het puntje van hun stoel als jij. Deel de tracking code met hen en zorg ervoor dat je collega's kunnen kijken wanneer ze willen zonder jou telkens te hoeven vragen wat de laatste status is.


Je Sales Team

Houd je sales team op de hoogte! Zij kunnen deze informatie gebruiken om klanten te informeren en de verwachtingen te managen. Zo verandert een saai wachtspelletje in een kans om klantrelaties te versterken.


De Klant met Die Grote Bestelling

Heeft een klant een hele container bij je besteld? Geef ze de VIP-behandeling door hen directe toegang te geven tot de transportstatus. Ze zullen zich gewaardeerd voelen en jij kunt je richten op andere belangrijke zaken.


Transparantie en Betrokkenheid: Het Nieuwe Normaal

Het is meer dan alleen een tool; het is een manier om vertrouwen en samenwerking te bevorderen in de hele keten.

Dus, ben je klaar om je logistieke processen naar een hoger niveau te tillen? Met Explect's track en trace delen we niet alleen informatie, maar ook een beetje geluk. Want zeg nou zelf, wie houdt er niet van een beetje extra duidelijkheid in zijn leven?


Hoe werkt track & trace?


1. Zoek en kopieer je tracking code

Je vindt je code op Explect Online of bijvoorbeeld in de e-mail die je van Explect hebt ontvangen, je kunt deze ook opvragen bij jouw stakeholder.


2. Voer de trackingcode in op track & trace

Vul de trackingcode in zonder spaties. Dit nummer is vaak een combinatie van cijfers en letters.


3. Klik op search

Als je de code hebt ingevuld kun je op, search klikken, het systeem gaat nu de informatie ophalen en zal deze vertonen.Explect Track en Trace: Naadloos Integreren op Jouw Website!

Ben je helemaal weg van onze spiksplinternieuwe track en trace tool en wil je deze schitterende functie op je eigen website hebben? Goed nieuws! Dit is niet alleen mogelijk, maar ook super eenvoudig.


Stap 1: Vraag Jouw Websitebeheerder

Neem contact op met de beheerder van jouw website en vraag hem of haar om ons magische iframe in een HTML-blok te plaatsen. Dit is hoe het eruitziet:


<iframe src="https://trackandtrace.isdigitized.com/" title="Explect track and trace" style="width: 100%; height: 400px; border: none">


Met deze simpele code tover je onze tracking tool zo op je website. Het is alsof je een klein stukje Explect-wizardry in je eigen digitale wereld brengt.


Stap 2: White Label Optie voor de Geheimhouders

Wil je jouw klanten een naadloze ervaring bieden zonder dat ze weten dat je samenwerkt met Explect? Geen probleem! Wij hebben een speciale 'white label' optie, waarbij je onze tool kunt gebruiken onder jouw eigen merknaam.


🌟 Speciale Aanbieding! 🌟 Tot het eind van het jaar bieden we een eenmalige deal voor deze white label optie. Een kans die je niet wilt missen!


Neem Contact Op voor Meer Informatie

Voor meer details over deze spannende mogelijkheden, of als je gewoon even wilt kletsen over hoe cool dit allemaal is, stuur ons een berichtje op info@explect.com. Ons team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Met Explect's track en trace op jouw site, is het alsof je een logistieke superheld bent – klaar om de wereld te veroveren, ÊÊn zending tegelijk! 🚀đŸ“Ļ