Ondernemen gaat ook over

Bomen planten

Wij planten een boom voor elk geboekt transport.

Jaarlijks verdwijnen er netto 10 miljard bomen. Iedereen weet wat dit voor het milieu, mens en dier betekend. Daarom planten wij een boom voor elk transport. Hoe we dat doen? Explect helpt bij het planten van bomen en herstellen bestaande bossen. Ook jij kan een verschil maken plant samen met ons een boom. Dit doen we samen met Trees for all. De bossen waar de bomen worden geplant worden duurzaam beheerd. Bij de buitenlandse bosprojecten word er samengewerkt met de lokale bevolking. Hierdoor verbetert het inkomen van de boeren en worden tropische bossen hersteld.

Co2 uitstoot compenseren

Door de footprint van jouw transport in kaart te brengen, weet je hoeveel CO2 je uitstoot. Je kunt deze uitstoot op allerlei manieren reduceren en de resterende CO2 compenseren. Vinkje op ons platform CO2-compensatie aan bij het boeken, dan compenseren wij de CO2 voor jou. Alle bosprojecten zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2. Ook de invloed op sociaal, economisch en ecologisch gebied wordt gemonitord en gecontroleerd. Maak jij samen met Explect het verschil om de carbonfootprint tegen te gaan? Wil je meer weten? Boek een afspraak met ons online in.

Thepresentmovement

Thepresentmovement verbindend ondernemende mensen met zinvolle initiatieven. Zij geloven dat iedereen wil bijdragen, maar niet altijd weet hoe. The Present zorgt ervoor dat jouw expertise zo goed mogelijk wordt benut door je te matchen met een passend initiatief en project. Zo kun jij doen waar je goed in bent, en kunnen zij blijven doen waar ze goed in zijn! Explect helpt met zijn kennis en middelen die mogelijk zijn. Zo hebben we al meerdere partijen kunnen helpen. Hulp nodig of een ander helpen?