Explect Online V14.2.0

Door: Explect, 1 Mei 2024

website promo

Ontdek de Nieuwe Functionaliteiten van Explect Online V14.2.0

Explect Online blijft zich ontwikkelen en wij zijn enthousiast om de nieuwste update, versie V14.2.0, aan te kondigen. Deze update zit vol met verbeteringen die jouw ervaring op ons platform nog soepeler en efficiënter maken. Laten we een kijkje nemen naar de nieuwste functies en verbeteringen die je kunt verwachten. De release staat gepland voor deze week.


Verbeterde Gebruikersinterface

  • Aangepaste Header met Deelknop: De nieuwe 'deel'-knop in de header maakt het eenvoudiger Explect met je netwerk te delen. Door het gebruik van deze knop help je mee aan het vergroten van onze community, wat direct voordelen voor jou kan opleveren.
  • Contact Button: Direct communiceren met ons team is nu nog makkelijker. Met één klik op de knop kun je bellen, mailen of chatten, wat zorgt voor een snellere en meer gestroomlijnde communicatie.
  • Notification Button: Blijf op de hoogte met de verbeterde notificatieknop. Je ontvangt updates die belangrijk zijn zonder de site te hoeven verlaten.
  • Verbeterde Taalselectie: Het kiezen van je voorkeurstaal is nu intuïtiever, met verbeteringen in de taalselectie in de header.


Technologische Vooruitgang

  • Verbeterde OCR AI Tooling: Onze OCR (Optical Character Recognition) AI-technologie is verder verbeterd, waardoor data uit documenten nog sneller en accurater verwerkt kunnen worden. Dit minimaliseert de kans op fouten en vertragingen aanzienlijk.


Communicatie en Tracking

  • Geavanceerde Event Update Mails: Ontvang emails met een track-and-trace code die je kunt delen met derden. Dit maakt het eenvoudiger om de status van je transport te delen met mensen buiten Explect Online.


Productbeheer

  • Aanpasbare Productvelden: Je kunt nu gemakkelijk de gegevens van je producten aanpassen en opslaan, wat het beheer van je productinformatie vereenvoudigt. Daarnaast is het uploaden van producten via CSV-bestanden nog steeds snel en eenvoudig.


Persoonlijke To-Do's

  • Toegankelijke To-Do Lijst: Je kunt nu je eigen to-do's toevoegen binnen Explect Online, ideaal voor persoonlijke reminders die gerelateerd zijn aan je transport of supply chain.


Verlaat je nu al de website?

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder, stel je vraag hieronder