Makkelijk je transport van en naar Nederland organiseren?

Ons digitale platform maakt het gemakkelijk om 24/7 jouw logistiek te organiseren. Na de boeking geven we end-to-end zichtbaarheid van herkomst tot bestemming, communiceren we via een ticketsysteem, dus geen lange e-mailketen, we geven een gemakkelijke takenlijst over wat je moet doen om jouw zending in beweging te houden. Wij doen de rest!

Blijf Flexibel

Transporteer van één klein doosje tot een schip vol containers. Moet het snel per vliegtuig of goedkoop per boot geen probleem, wij helpen je verder.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Krijg Overzicht

Geen talloze spreadsheets en eindeloze mailketens. Bij ons krijg je in één overzichtelijk dashboard en controle over je supplychain.

Leer alles over Explect Online

Bespaar waar het kan

Tijd is geld. Optimaliseer je logistiek op elk moment van de dag, kies jouw beste optie. Bespaar op kosten, tijd en krijg het inzicht dat nodig hebt.

Maak kennis met onze Academie

Expediteur Nederland

Als Expediteur Nederland weten we hoe we jou het beste kunnen helpen. We hebben elke dag bij het importeren en exporteren van goederen uit Nederland. Door onze jarenlange ervaring zijn we expert geworden op het organiseren van transport en logistiek van en naar Nederland. Omdat Explect met lokale agenten werkt in Nederland kunnen we zowel EXW als DAP organiseren. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Nederland wordt afgeleverd of opgehaald. Of je nu die starter bent die wil gaan importeren of de ervaren onderneming met jaren ervaring. Kies voor een logistieke partner die gespecialiseerd is in dagelijkse en wekelijkse het verzenden van goederen via de lucht, zee en rail van en naar Nederland. We maken het verzenden van goederen transparanter en gemakkelijker door onze unieke combinatie van technologie, infrastructuur en expertise. Daarom zijn wij expert geworden op Nederland.

https://d2x8spd9buysjs.cloudfront.net/s2/s1/country/Nederland-1-2.png
1519906832549
Image Description
De samenwerking met Explect is erg fijn en verloopt eigenlijk altijd vlot.
1519906832549
Raymond Tel - Owner - Sense Trading

5+

Wij delen graag de verhalen van onze klanten!

Lees al onze klantverhalen

Bespaar tijd en kosten samen Explect wij ontzorgen jou van de logistieke sleur. Want wij zorgen ervoor dat op het juiste momenten, de juiste goederen, op de juiste plek komen. Elke dag organiseren wij voor bedrijven zoals die van jou hun transport. En met succes want klanten blijven ook echt klant.

Op zoek naar een partner die jouw volledige transport en logistiek organiseert? Als expediteur helpen wij bij de uitdagingen van jouw (inter)nationaal transport. Bij transport en logistiek zijn er veel partijen betrokken. Dat vraagt kennis van:

 • Documenten
 • Douane
 • Import & Export
 • Vervoersmiddelen
 • Wet & regelgeving

Deze kennis hebben wij en delen dit graag met jou. Bovendien zijn wij je enige aanspreekpunt, dat scheelt tijd en energie. Wij zijn één partner met al die kennis. Als jouw logistieke partner regelen wij het gehele traject. Dit scheelt tijd en energie die je overhoudt voor jouw bedrijf. Nieuwsgierig geworden naar onze opties? Ontdek hoe makkelijk transport en logistiek kan zijn samen met Explect!

Wat je allemaal makkelijk en snel met Explect kan organiseren?

 • Groupage zendingen
 • Complete trailers
 • Koerier
 • Pakketten
 • Zeevracht
 • Luchtvracht
 • Projectlading
 • Douane afhandeling

Daarnaast is Explect van op dit moment de meest digitale expediteur. We hebben namelijk een logistiek platform waar jij al jouw transporten van offerte tot de boeking zelf makkelijk online kan organiseren. Wil je toch graag van persoon tot persoon contact. Geen probleem doordat we zoveel digitaliseren hebben we meer tijd over voor jou.

Ervaar nu zelf alle voordelen van Explect Online.

Explect Online maakt het gemakkelijk om 24/7 jouw transporten te boeken en af te handelen. Na de boeking geven we end-to-end zichtbaarheid van oorsprong tot bestemming,.

Boek een demo Vraag een prijs aan
matthijs en rick