Expediteur Italië

Italië is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Italië helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Italië. Lees meer over de opties in Italië, kijk hieronder. Omdat Explect lokale agenten als expediteur in Italië gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Italië wordt afgeleverd of opgehaald. Of je nu die starter bent die wil gaan importeren of die ervaren onderneming die al jaren importeert. Explect biedt jou de oplossing tot makkelijk importeren uit Italië. Elke dag importeren we vanuit Italië zendingen voor ondernemingen net als die van jou. Wacht niet langer en ontdek hoe makkelijk importeren uit Italië kan zijn.

https://d2x8spd9buysjs.cloudfront.net/s2/s1/country/Italie-1-3.png

Italië, een land van import en export. Een belangrijk land binnen de EU op het gebied van steen, hout, kleding en machines. Transport Italië regelen? Explect helpt je graag!

Explect heeft al jaren lange ervaring op het gebied van Italië. Dit heeft geleid tot een breed en betrouwbaar netwerk. Waardoor elk transport richting Italië mogelijk is. Of het nou transport met de weg is of intermodaal? Groupage of een gehele container? Zelfs koerierswerk vanuit Italië is geen probleem! Ook een succes maken van jouw transport Italië? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom in contact!

Explect helpt je bij al je handel in Italië

Ga je importeren of exporteren uit Italië dan wil je dit op de beste manier doen. Explect heeft de kennis en biedt de tools om van jouw import uit Italië of jouw export naar Italië een succes te maken. Dat doen we met

Platform

Explect online: dé gateway naar de wereld van internationale transport voor ondernemers.

Het platform

Services

De service die Explect biedt zijn zeevracht, luchtvracht, spoorvervoer, wegtransport, douane en nog meer ontdek het nu!

Onze services

Team

Explect heeft een team met experts. Zij staan elke dag klaar voor jou om je te helpen.

Het team
1519906832549
Image Description
De samenwerking met Explect is erg fijn en verloopt eigenlijk altijd vlot.
Raymond Tel
Owner - Sense Trading

Klaar om jouw bedrijf te laten groeien?

"Als ondernemer vind ik het allerleukst om groei te behalen. Niet alleen binnen Explect maar ook om te helpen met groei bij onze klanten. We denken mee als een teamlid. En dat zie je terug in service, advies en inzet!".

Online afspreken Prijs aanvraag
bart-flipped