Makkelijk je transport van en naar China organiseren?

Ons digitale platform maakt het gemakkelijk om 24/7 jouw logistiek te organiseren. Na de boeking geven we end-to-end zichtbaarheid van herkomst tot bestemming, communiceren we via een ticketsysteem, dus geen lange e-mailketen, we geven een gemakkelijke takenlijst over wat je moet doen om jouw zending in beweging te houden. Wij doen de rest!

Blijf Flexibel

Transporteer van één klein doosje tot een schip vol containers. Moet het snel per vliegtuig of goedkoop per boot geen probleem, wij helpen je verder.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Krijg Overzicht

Geen talloze spreadsheets en eindeloze mailketens. Bij ons krijg je in één overzichtelijk dashboard en controle over je supplychain.

Leer alles over Explect Online

Bespaar waar het kan

Tijd is geld. Optimaliseer je logistiek op elk moment van de dag, kies jouw beste optie. Bespaar op kosten, tijd en krijg het inzicht dat nodig hebt.

Maak kennis met onze Academie

Expediteur China

Als Expediteur China weten we hoe we jou het beste kunnen helpen. We hebben elke dag bij het importeren en exporteren van goederen uit China. Door onze jarenlange ervaring zijn we expert geworden op het organiseren van transport en logistiek van en naar China. Omdat Explect met lokale agenten werkt in China kunnen we zowel EXW als DAP organiseren. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in China wordt afgeleverd of opgehaald. Of je nu die starter bent die wil gaan importeren of de ervaren onderneming met jaren ervaring. Kies voor een logistieke partner die gespecialiseerd is in dagelijkse en wekelijkse het verzenden van goederen via de lucht, zee en rail van en naar China. We maken het verzenden van goederen transparanter en gemakkelijker door onze unieke combinatie van technologie, infrastructuur en expertise. Daarom zijn wij expert geworden op China.

https://d2x8spd9buysjs.cloudfront.net/s2/s1/country/CTA1.png
1611757023462
Image Description
Veel partijen wilden ons niet helpen, want we begonnen pas net en waren klein. Maar Explect wel.
1611757023462
Melvin Loggies - Co-founder

5+

Wij delen graag de verhalen van onze klanten!

Lees al onze klantverhalen

Expediteur China

Op dit moment is China één van de grootst producerende landen. Veel goederen vinden hun oorsprong in China. Sinds de opkomst van website als Alibaba & chinaimport is de interesse voor importeren uit China alleen maar gegroeid. Wil jij de mogelijkheden in China ontdekken en gaan importeren of exporteren? Dan helpen wij jou graag verder. Als expediteur China kennen wij de valkuilen rondom export/import met China. Met onze lokale partners zorgen wij dat jij succesvol kan zijn in China

Importeren of exporteren uit China gaat langs verschillende partijen.

Als expediteur helpen wij jou bij je voorbereiding, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent en adviseren wij jou over de incoterm. We voeren het transport voor je uit, regelen de documenten en zorgen voor de afhandeling bij de douane. Want als complete expediteur China doen wij het gehele traject voor zowel luchtvracht als zeevracht. Makkelijk en snel jouw transport en logistiek geregeld!


Ervaar nu zelf alle voordelen van Explect Online.

Explect Online maakt het gemakkelijk om 24/7 jouw transporten te boeken en af te handelen. Na de boeking geven we end-to-end zichtbaarheid van oorsprong tot bestemming,.

Boek een demo Vraag een prijs aan
matthijs en rick