📄 Een Vernieuwde Blik op De Offertepagina van Explect Online 📄

Door: Explect, 23 Oktober 2023

offerte – 5

Toen we Explect Online lanceerden, was onze offertepagina vanaf het begin een cruciaal aspect van onze dienstverlening. Doorheen de tijd hebben we diverse updates en wijzigingen doorgevoerd, maar qua visueel ontwerp is dit wellicht de meest ingrijpende tot nu toe.

Wat is er veranderd?
  1. Statusoverzicht: Een helder en onmiddellijk zicht op de status van je offerte. In ÊÊn oogopslag kun je nu zien waar je offerte staat in het proces.
  2. Stakeholders: We hebben het eenvoudiger gemaakt om te zien wie allemaal betrokken zijn bij jouw offerte. Dit helpt om een beter overzicht te hebben en te weten met wie je mogelijk contact moet opnemen.
  3. Duidelijke Samenvatting: Naast de gedetailleerde afmetingen bieden we nu een beknopt overzicht van de belangrijkste gegevens zoals Colli, CBM, Gewicht, CHW, LDC, en waarden. Dit helpt om snel de kerninformatie van de zending te begrijpen zonder te verdwalen in de details.
  4. Productdetails: Het is nu duidelijker dan ooit welke producten in je offerte zijn opgenomen. Dit biedt meer transparantie en zekerheid over de inhoud van je zending.
  5. Uitgebreide Opties: Met de vernieuwde layout is het nu eenvoudiger om de diverse opties en details in je offerte te zien. Of je nu kiest voor CO2-compensatie of een aanvullende verzekering, alles is nu slechts ÊÊn klik verwijderd.
Met deze update hopen we dat het navigeren en begrijpen van je offertes op Explect Online een fluitje van een cent wordt. Ons doel is altijd geweest om onze gebruikers de beste ervaring te bieden, en we geloven dat deze vernieuwde offertepagina dat doel onderstreept. Probeer het zelf uit en ervaar het verschil! 📈🌐💡


Meer over onze producten? Lees hier verder!