Explect jouw expert voor wereldwijd

Wij regelen het makkelijk en snel!

Prijs aanvraag Neem contact op

De betaaloplossing voor het internationale succes van uw bedrijf

Verleg jouw grenzen. Betalen in vreemde valuta's is nu gemakkelijker dan ooit. Vraag bij Explect om het partnerschap. Haal jouw voordeel uit makkelijk en sneller betalen maar vooral voordeliger.

Image Description Image Description
Image Description

Country Manager Benelux

IBanFirst is gestart in 2013, vanuit de ontevredenheid dat het MKB steeds slechter bediend werd door banken op het gebied van internationale betalingen in vreemde valuta. Wij hebben toen een platform gebouwd waar ondernemers dezelfde service wordt geboden, maar waarbij ze zelf de betalingen kunnen uitvoeren, en tegelijkertijd de risico’s kunnen afdekken die daarmee te maken hebben. Ikzelf heb in 2018 de stap naar iBanFirst gemaakt, om hen te helpen groeien in Nederland en België.

Tijdig betalen

Beheer FX Risico’s

Inzicht

iban

Tijdig betalen


Als het gaat om internationale transacties, veroorzaken traditionele services van banken vertragingen in de betalingen. Dit legt druk op relaties met leveranciers, partners of lokale medewerkers, wat leidt tot uitgestelde leveringen of zelfs verbroken relaties. IBanFirst levert snelle en betrouwbare betalingen aan 240 landen en in 50 valuta's. U krijgt volledige controle over het tijdstip waarop de betaling wordt verzonden én de snelheid van verzending. Al uw betalingen en FX worden beheerd vanuit dezelfde moderne en efficiënte web-interface, zodat u nooit een transactie mist.


Beheer FX Risico’s 


Schommelingen van valuta vormt een gevaar voor veel bedrijven. FX risk management oplossingen zijn niet altijd direct beschikbaar op de markt, of ze zijn gereserveerd voor valuta trading desks van internationale banken. IBanFirst heeft krachtige en flexibele vreemde valuta hedging (risk management) oplossingen, direct beschikbaar voor al onze klanten.

Wisselkoers op de makkelijkste manier

Samen maken we internationale handelen makkelijk

Explect Online, is jouw gateway naar de wereld van internationaal transport. Ibanfirst is jouw gateway naar de wereld van internationaal betalen. Deze combinatie maakt het zo sterk. Samen ontdekken wat de mogelijkheden zijn? Plan online een meeting in met een expert.

rickhome