Expediteur Turkije

Turkije is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Turkije helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Turkije. Lees meer over de opties in Turkije, kijk hieronder. Omdat Explect lokale agenten als expediteur in Turkije gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Turkije wordt afgeleverd of opgehaald. Of je nu die starter bent die wil gaan importeren of die ervaren onderneming die al jaren importeert. Explect biedt jou de oplossing tot makkelijk importeren uit Turkije. Elke dag importeren we vanuit Turkije zendingen voor ondernemingen net als die van jou. Wacht niet langer en ontdek hoe makkelijk importeren uit Turkije kan zijn.

https://d2x8spd9buysjs.cloudfront.net/s2/s1/country/Turkije.png

Ga je importeren of exporteren naar Turkije? Dan is het handig om dat te doen met een expediteur die ervaring heeft. Wij als expediteur Turkije regelen al je transport Turkije. Dit maakt het importeren en exporteren makkelijker dan ooit.

Dankzij onze kennis en lokale agenten kunnen wij je helpen met al je logistieke uitdagingen. Zo zorgen wij dat jouw import of export een succes wordt. Voor jouw transport Turkije kunnen wij het volgende aanbieden:

• Groupage: 4 tot 7 dagen

• Complete ladingen: 5 tot 6 dagen

• Vertrekdagen: twee keer per week

Explect helpt je bij al je handel in Turkije

Ga je importeren of exporteren uit Turkije dan wil je dit op de beste manier doen. Explect heeft de kennis en biedt de tools om van jouw import uit Turkije of jouw export naar Turkije een succes te maken. Dat doen we met

Platform

Explect online: dé gateway naar de wereld van internationale transport voor ondernemers.

Het platform

Services

De service die Explect biedt zijn zeevracht, luchtvracht, spoorvervoer, wegtransport, douane en nog meer ontdek het nu!

Onze services

Team

Explect heeft een team met experts. Zij staan elke dag klaar voor jou om je te helpen.

Het team
1519906832549
Image Description
De samenwerking met Explect is erg fijn en verloopt eigenlijk altijd vlot.
Raymond Tel
Owner - Sense Trading

Klaar om jouw bedrijf te laten groeien?

"Als ondernemer vind ik het allerleukst om groei te behalen. Niet alleen binnen Explect maar ook om te helpen met groei bij onze klanten. We denken mee als een teamlid. En dat zie je terug in service, advies en inzet!".

Online afspreken Prijs aanvraag
bart-flipped