Expediteur Noorwegen

Noorwegen is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Noorwegen helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Noorwegen. Lees meer over de opties in Noorwegen, kijk hieronder. Omdat Explect lokale agenten als expediteur in Noorwegen gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Noorwegen wordt afgeleverd of opgehaald. Of je nu die starter bent die wil gaan importeren of die ervaren onderneming die al jaren importeert. Explect biedt jou de oplossing tot makkelijk importeren uit Noorwegen. Elke dag importeren we vanuit Noorwegen zendingen voor ondernemingen net als die van jou. Wacht niet langer en ontdek hoe makkelijk importeren uit Noorwegen kan zijn.

https://d2x8spd9buysjs.cloudfront.net/s2/s1/country/Noorwegen-1.png

Het Europese land Noorwegen is geen onderdeel van de EU. Daarmee verloopt het transport anders dan tussen EU-landen. Heb je te maken met transport Noorwegen en wil je graag importeren vanaf Noorwegen of juist naar het land exporteren? Als expediteur Noorwegen kunnen wij je hiermee helpen. Samen met onze Noorse partners kunnen we “door to door” oplossingen bieden. Dat start bij ons met de voorbereiding. Hier adviseren we je over de incoterm, de documenten, de mogelijke wijzen van transport en geven we je vooraf inzicht in de kosten. Als expediteur Noorwegen organiseren we het volledige traject en houden voor jou de regie. Zo heb jij maar één partner nodig. Wil jij voorbereid zijn op Noorwegen?

Explect helpt je bij al je handel in Noorwegen

Ga je importeren of exporteren uit Noorwegen dan wil je dit op de beste manier doen. Explect heeft de kennis en biedt de tools om van jouw import uit Noorwegen of jouw export naar Noorwegen een succes te maken. Dat doen we met

Platform

Explect online: dé gateway naar de wereld van internationale transport voor ondernemers.

Het platform

Services

De service die Explect biedt zijn zeevracht, luchtvracht, spoorvervoer, wegtransport, douane en nog meer ontdek het nu!

Onze services

Team

Explect heeft een team met experts. Zij staan elke dag klaar voor jou om je te helpen.

Het team
1519906832549
Image Description
De samenwerking met Explect is erg fijn en verloopt eigenlijk altijd vlot.
Raymond Tel
Owner - Sense Trading

Klaar om jouw bedrijf te laten groeien?

"Als ondernemer vind ik het allerleukst om groei te behalen. Niet alleen binnen Explect maar ook om te helpen met groei bij onze klanten. We denken mee als een teamlid. En dat zie je terug in service, advies en inzet!".

Online afspreken Prijs aanvraag
bart-flipped