Makkelijk je transport van en naar Amerika organiseren?

Ons digitale platform maakt het gemakkelijk om 24/7 jouw logistiek te organiseren. Na de boeking geven we end-to-end zichtbaarheid van herkomst tot bestemming, communiceren we via een ticketsysteem, dus geen lange e-mailketen, we geven een gemakkelijke takenlijst over wat je moet doen om jouw zending in beweging te houden. Wij doen de rest!

Blijf Flexibel

Wij zorgen dat je makkelijk kan inspelen op de steeds veranderende vraag in je markt. Transporteer van één klein doosje tot een schip vol containers. Hoe en hoeveel, dat bepaal jij!

Krijg Overzicht

Geen talloze spreadsheets en eindeloze mailketens. Bij ons krijg je in één overzichtelijk dashboard controle over je supplychain. Volg je zending via de track and trace.

Bespaar waar het kan

Tijd is geld. Optimaliseer je logistiek op elk moment van de dag, kies jouw beste optie. Bespaar op kosten, tijd en krijg het inzicht dat nodig is door onze data.

Expediteur Amerika

Als Expediteur Amerika weten we hoe we jou het beste kunnen helpen. We hebben elke dag bij het importeren en exporteren van goederen uit Amerika. Door onze jarenlange ervaring zijn we expert geworden op het organiseren van transport en logistiek van en naar Amerika. Omdat Explect met lokale agenten werkt in Amerika kunnen we zowel EXW als DAP organiseren. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Amerika wordt afgeleverd of opgehaald. Of je nu die starter bent die wil gaan importeren of de ervaren onderneming met jaren ervaring. Kies voor een logistieke partner die gespecialiseerd is in dagelijkse en wekelijkse het verzenden van goederen via de lucht, zee en rail van en naar Amerika. We maken het verzenden van goederen transparanter en gemakkelijker door onze unieke combinatie van technologie, infrastructuur en expertise. Daarom zijn wij expert geworden op Amerika.

https://d2x8spd9buysjs.cloudfront.net/s2/s1/country/Amerika-USA.png
Isaac Andrea
Image Description
Explect denkt graag in oplossingen met je mee en laten je niet stikken.
Isaac Andrea
Isaac Andrea - Management - YoYo! Fresh Tea Bar

5+

Wij delen graag de verhalen van onze klanten!

Lees al onze klantverhalen

Expediteur Amerika

Op dit moment is China één van de grootst producerende landen. Veel goederen vinden hun oorsprong in China. Sinds de opkomst van website als Alibaba & Chinaimport is de interesse voor importeren uit China alleen maar gegroeid. Wil je de mogelijkheden in China ontdekken en gaan importeren of exporteren? Dan helpen we je graag verder. Als expediteur China kennen we de valkuilen rondom export en import met China. Met onze lokale partners zorgen we dat je succesvol kan zijn in China.

Importeren of exporteren uit China gaat langs verschillende partijen.

Als expediteur helpen we je bij je voorbereiding, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent en adviseren we je over de incoterm. We voeren het transport voor je uit, regelen de documenten en zorgen voor de afhandeling bij de douane. Want als complete expediteur China doen we het gehele traject voor zowel luchtvracht als zeevracht. Makkelijk en snel je transport en logistiek geregeld!

Ervaar nu zelf alle voordelen van Explect Online.

Explect Online maakt het gemakkelijk om 24/7 jouw transporten te boeken en af te handelen. Na de boeking geven we end-to-end zichtbaarheid van oorsprong tot bestemming,.

Boek een demo Vraag een prijs aan
matthijs en rick