Expediteur Duitsland

Duitsland is al jarenlang de handelspartners van Europa. Als expediteur in Duitsland helpen we graag bij alle import en export vanuit en naar Duitsland. Lees meer over de opties in Duitsland, kijk hieronder. Omdat Explect lokale agenten als expediteur in Duitsland gebruikt, kunnen we zowel EXW als DAP organiseren laat ons adviseren in welke incoterm de beste optie is. We nemen de gehele handeling voor jouw import of export zending voor onze rekening en zorgen ervoor dat jouw zending via luchtvracht en/of zeevracht in Duitsland wordt afgeleverd of opgehaald. Of je nu die starter bent die wil gaan importeren of die ervaren onderneming die al jaren importeert. Explect biedt jou de oplossing tot makkelijk importeren uit Duitsland. Elke dag importeren we vanuit Duitsland zendingen voor ondernemingen net als die van jou. Wacht niet langer en ontdek hoe makkelijk importeren uit Duitsland kan zijn.

https://d2x8spd9buysjs.cloudfront.net/s2/s1/country/Duitsland-1.png

Duitsland is al van ouds af aan een productieland en staat bekend om de kwalitatief goede producten. Dit is ook de reden dat er veel handel is tussen Duitsland en Nederland. Jouw transport Duitsland is bij ons goed geregeld!

Explect heeft diverse agenten door heel Duitsland. Hierdoor kunnen we door heel Duitsland transport en logistiek verzorgen. Ook transport vanaf Duitsland naar andere landen valt onder onze kernactiviteiten. Wij helpen je graag verder. Het transport Duitsland heeft het volgende te bieden:

Groupage: 2 tot 4 dagen

Complete ladingen: 1 tot 2 dagen

Explect helpt je bij al je handel in Duitsland

Ga je importeren of exporteren uit Duitsland dan wil je dit op de beste manier doen. Explect heeft de kennis en biedt de tools om van jouw import uit Duitsland of jouw export naar Duitsland een succes te maken. Dat doen we met

Platform

Explect online: dé gateway naar de wereld van internationale transport voor ondernemers.

Het platform

Services

De service die Explect biedt zijn zeevracht, luchtvracht, spoorvervoer, wegtransport, douane en nog meer ontdek het nu!

Onze services

Team

Explect heeft een team met experts. Zij staan elke dag klaar voor jou om je te helpen.

Het team
1519906832549
Image Description
De samenwerking met Explect is erg fijn en verloopt eigenlijk altijd vlot.
Raymond Tel
Owner - Sense Trading

Klaar om jouw bedrijf te laten groeien?

"Als ondernemer vind ik het allerleukst om groei te behalen. Niet alleen binnen Explect maar ook om te helpen met groei bij onze klanten. We denken mee als een teamlid. En dat zie je terug in service, advies en inzet!".

Online afspreken Prijs aanvraag
bart-flipped