Explect jouw expert voor wereldwijd

Wij regelen het makkelijk en snel!

Prijs aanvraag Neem contact op

Bereik meer B2B kopers en realiseer internationale groei.

De missie van Alioth: Onze missie is om Nederlandse bedrijven met internationale ambities zo goed mogelijk te ondersteunen bij het vinden van de juiste afzetmarkt op s’werelds grootste B2B marktplaats: Alibaba.com.

Image Description Image Description
Image Description

Bereik miljoenen B2B kopers met jouw bedrijf op Alibaba.com

Over Alioth Sinds 2021 zijn wij de officiële partner van Alibaba.com in Nederland, ‘s werelds grootste B2B marktplaats. Alioth BV is een start-up die zich inzet voor Nederlandse ondernemers. Onze missie is om Nederlandse bedrijven met internationale ambities zo goed mogelijk te ondersteunen bij het vinden van de juiste afzetmarkt op Alibaba.com. Wij zijn online, internationaal en altijd behulpzaam. Wat betekent Alioth? Alioth is de helderste ster in het sterrenbeeld Grote Beer. In het Chinees staat deze ster bekend als de vijfde ster van de Grote Beer. Elke verkoper op alibaba.com krijgt een geautomatiseerde score van 0 tot 5 sterren. Deze is gebaseerd op jouw activiteit, prestaties en service aan kopers op het platform. Hoe hoger de score van jouw bedrijf, des te groter jouw zichtbaarheid en hoe meer interesse van kopers. Dankzij onze ervaring en kennis van het platform kunnen wij jouw bedrijf helpen de score te verbeteren. Op naar die vijfde ster!

26+ miljoen actieve kopers

Wereldwijd

Alioth support

Profielfoto's.002

Bereik miljoenen B2B kopers met jouw bedrijf op Alibaba.com

Maak kennis met Alioth probeer het nu

Wereldwijd handelen op de makkelijkste manier

Samen maken we internationale handelen makkelijk

Explect Online, is jouw gateway naar de wereld van internationaal transport. Ibanfirst is jouw gateway naar de wereld van internationaal betalen. Deze combinatie maakt het zo sterk. Samen ontdekken wat de mogelijkheden zijn? Plan online een meeting in met een expert.

REEM_210517_2067 (1)